Roger Schmidt tijdens het duel met FC Groningen.
Volledig scherm
Roger Schmidt tijdens het duel met FC Groningen. © Pro Shots / Thomas Bakker

Roger Schmidt zag PSV uit een lastige fase krabbelen tegen FC Groningen: ‘Mo Ihattaren gaat vertrekken denk ik’

PSV won zaterdagavond met 5-2 van FC Groningen, maar dat ging absoluut niet vanzelf. Zijn ploeg krabbelde na een 1-2 achterstand op en had een fase van tien minuten grote moeite om de motor draaiende te houden. ,,We zetten voorin niet goed druk en ook de onderlinge afstanden waren te groot. Daardoor kwamen de backs in problemen”, vond hij. 

 1. Beoogde PSV-aanwinst Spierings heeft deze week met PSV eerste afspraak in Eindhoven
  PREMIUM
  TRANSFERUPDATE

  Beoogde PS­V-aan­winst Spierings heeft deze week met PSV eerste afspraak in Eindhoven

  Als het allemaal meezit, spreekt PSV-target Stijn Spierings later deze week in Eindhoven met PSV over een definitieve overgang naar de club. Dat bevestigen bronnen die dicht op de situatie zitten. Spierings is volgens hen geïnteresseerd in de plannen van de Eindhovenaren, maar wil nog wel weten wat het idee is over komend seizoen. Een meerjarig contract ligt voor hem klaar, maar er moet dus nog wat water door de Rijn en de zaak is nog niet beklonken.
  Eindhoven
 2. PSV heeft ook komend seizoen weer een vol Philips Stadion, met duizenden ‘all in-kaarten’
  PREMIUM

  PSV heeft ook komend seizoen weer een vol Philips Stadion, met duizenden ‘all in-kaar­ten’

  Net als afgelopen seizoen speelt PSV ook in voetbaljaar 2023-2024 elk eredivisieduel in een vol huis: alle seizoenkaarten van de club zijn begin juni al uitverkocht. PSV brengt er komend seizoen 30.000 aan de man en houdt nog een aantal tickets over voor andere bestemmingen, zoals het uitvak en losse verkoop. Er staan zelfs nog duizenden mensen op een wachtrij voor een seizoenkaart.
  Eindhoven