Roger Schmidt na de wissel van Noni Madueke, voor wie Ryan Thomas in het veld kwam.
Volledig scherm
Roger Schmidt na de wissel van Noni Madueke, voor wie Ryan Thomas in het veld kwam. © ANP

Roger Schmidt zag zijn nieuwe PSV-ploeg flink uithalen: ‘Dit was een hele goede avond voor PSV’

Trainer Roger Schmidt van PSV was woensdagavond na een 5-1 zege in het duel met Galatasaray een tevreden man. De coach had zijn ploeg in het Champions League-treffen flink zien uithalen tegen de Turkse nummer twee en zag dat de energie van de supporters daarvoor ook belangrijk was. 

 1. Deze dingen moet PSV koesteren en verbeteren om in Glasgow een stap naar de jackpot te zetten
  PREMIUM

  Deze dingen moet PSV koesteren en verbeteren om in Glasgow een stap naar de jackpot te zetten

  Zinderend, meeslepend en ongelooflijk tegelijk was het wat er dinsdagavond in het Philips Stadion gebeurde. De tweestrijd tegen AS Monaco draaide de afgelopen week uit op een voor PSV even absurde als prettige climax, omdat er in eigen huis met 3-2 werd gewonnen. Er ging een aantal dingen goed, anders had PSV het natuurlijk niet gered, maar er valt voor PSV ook enorm veel te verbeteren om volgende week in Glasgow beter voor de dag te komen.
 2. Van Bronckhorst is met Rangers beducht voor de kopkracht van PSV-spits Luuk de Jong
  PREMIUM

  Van Bronck­horst is met Rangers beducht voor de kopkracht van PSV-spits Luuk de Jong

  In aanloop naar de Champions League-ontmoeting tussen Rangers FC en PSV van dinsdag blikte trainer/manager Giovanni van Bronckhorst maandagmiddag in Schotland vooruit. Hij gaf aan dat beide ploegen al een tijdje wachten op de groepsfase van de Champions League en daarom extra gebrand zullen zijn om in het hoofdtoernooi te komen. Rangers heeft al sinds 2011 niet meer bij de top-32 van het miljoenentoernooi gevoetbald.

PSV