Romero kan pas na interlandperiode denken aan wedstrijdminuten

VIDEOHet herstel van Maximiliano Romero bij PSV vordert gestaag. De spits is waarschijnlijk pas na de interlandperiode van eind deze maand inzetbaar. 

,,Hij sluit dan aan bij de groep en kan van daaruit naar wedstrijdminuten toewerken", aldus trainer Phillip Cocu. ,,We verwachten dat hij dit seizoen zeker nog in actie zal komen."

De Argentijn raakte bij een van zijn eerste trainingen met PSV geblesseerd en kreeg daarna nog een terugslag. Hij is nu twee maanden aangesloten bij PSV en maakte nog geen minuten bij Jong PSV of PSV. PSV huurt hem tot 1 juli, daarna gaat het contract van Romero (tot 2023) in Eindhoven in. 

Volledig scherm
Maximiliano Romero traint nog altijd apart van de groep bij PSV. © Ruud Ritzen
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. PSV is de productiefste ploeg van heel Europa

    PSV is de productief­ste ploeg van heel Europa

    PSV is op dit moment de meest productieve ploeg van heel Europa in de nationale competities. Na vijftien speelrondes heeft de ploeg van Mark van Bommel 53 keer gescoord. Dat is weliswaar net zoveel als Young Boys in Zwitserland, maar die ploeg was al 17 keer in competitieverband actief. Ook Rode Ster Belgrado kwam in Servië tot 53 goals, in 20 competitieduels. Maribor kwam in Slovenië tot 55 treffers, maar had daar 19 duels voor nodig. Het gemiddelde ligt dus onder de 3 goals per duel.

PSV