Ruud van Nistelrooy staat met Jong PSV in de middenmoot in de Keuken Kampioen Divisie.
Volledig scherm
Ruud van Nistelrooy staat met Jong PSV in de middenmoot in de Keuken Kampioen Divisie. © Pro Shots / Thomas Bakker

Ruud van Nistelrooy kan leven met remise van Jong PSV tegen NAC: ‘Soms doet in de slotfase alles pijn en moet je knokken’

Jong PSV kent de nodige blessures en zag maandag ook nog een van de gevaarlijkste aanvallers (Johan Bakayoko) uitvallen, maar wist desondanks NAC goed partij te bieden. Tegen de Bredanaars bleef het op De Herdgang 0-0 en daar kon trainer Ruud van Nistelrooy wel mee leven. 

  1. Maxi Romero vindt zichzelf klaar voor de volgende stap bij PSV: ‘Maar de trainer beslist’

    Maxi Romero vindt zichzelf klaar voor de volgende stap bij PSV: ‘Maar de trainer beslist’

    Maxi Romero vindt dat hij klaar is voor meer minuten in het eerste elftal van PSV, maar respecteert de beslissingen van trainer Roger Schmidt. De aanvaller sprak deze week met tv-zender ESPN over zijn periode bij PSV en zijn huidige vorm. ,,Ik ben er klaar voor en zou mezelf opstellen, maar de trainer beslist. Het is moeilijk na een lange blessure snel terug te komen op mijn oude niveau.”
  2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

PSV