Volledig scherm
Ryan Thomas maakte zijn debuut bij PSV, na veertien maanden. © VI Images

Ryan Thomas na zware blessure eindelijk weer écht terug: ‘Als je ziet hoe iedereen met hem omgaat’

Voor Ryan Thomas (24) was er tijdens PSV-VVV, een duel dat door PSV met 4-1 werd gewonnen, een prachtig moment. Veertien maanden na zijn komst naar Eindhoven kon hij dan eindelijk zijn debuut voor PSV maken. In het competitieduel met de Venlonaren kwam hij er in de slotfase in. Thomas was na afloop heel blij met de manier waarop hij door het publiek ontvangen was. 

Trainer Mark van Bommel gunde hem zijn eerste wedstrijdminuten van harte. ,,Hij heeft hier meer dan een jaar keihard voor gewerkt. Als je op de tweede training van je nieuwe club geblesseerd raakt en er dan een jaar uitligt, is dat heel zwaar”, zei de coach. 

,,Hij heeft veel alleen moeten doen en we hebben veel geprobeerd om hem te steunen. Toch was Ryan dan in sommige weken of tijdens buitenlandse wedstrijden alleen, samen met fysiotherapeut Rob Ouderland. Nu is hij terug. Als je dan vandaag ziet hoe de jongens na afloop in de kleedkamer met hem omgaan, dan is dat heel mooi. Dit is een leuke groep om mee te werken.” 

  1. PSV zoekt naar manier om Ricardo Rodríguez alsnog te kunnen inlijven

    PSV zoekt naar manier om Ricardo Rodríguez alsnog te kunnen inlijven

    PSV is zeker nog niet van plan om de komst van Ricardo Rodríguez al op te geven. De club zoekt op dit moment samen met AC Milan nog altijd naar structuren om hem te kunnen betalen en probeert gas te geven. Met de Italianen komt de Eindhovense club er normaal gesproken wel uit en een huurtransactie voor de rest van dit seizoen is een van de opties. Of er meer in het vat zit, is nog niet te zeggen. PSV is daar wel toe bereid, maar ook hier geldt dat de salarisverplichtingen van de speler een belangrijk issue zijn.

PSV