Volledig scherm
PREMIUM
Ryan Thomas is blij weer in actie te kunnen komen voor zijn ploeg. © DCI media

Ryan Thomas ‘We gaan met PSV alles op alles zetten voor Europees voetbal’

Nieuw-Zeelander Ryan Thomas (25) is door een barrière heen en kan PSV verder helpen. ,,We gaan nu alles op alles zetten om Europees voetbal te halen.”

Eén van de dingen waaraan Ryan Thomas merkt dat hij weer echt voetballer is, is het enthousiasme van zijn dochter Lily Mae. ,,Papa, papa, roept ze als ze me op televisie ziet”, zegt hij op De Herdgang trots. ,,Ze is net twee en begint zich meer en meer te realiseren wat ik doe. Het is zo mooi om te zien hoe ze reageert als ze de beelden ziet. Ik heb maandenlang geknokt om weer op dit niveau te komen en dan besef je dat het het allemaal waard is geweest.”

  1. Faber in aanloop naar Vitesse-PSV: ‘Ik probeer iedereen aandacht te geven’

    Faber in aanloop naar Vitesse-PS­V: ‘Ik probeer iedereen aandacht te geven’

    Twee gewonnen wedstrijden op rij hebben de situatie voor PSV in de eredivisie iets minder precair gemaakt. In de strijd om Europees voetbal hebben de Eindhovenaren de zaak nog grotendeels in eigen hand. ,,De titel is denk ik een utopie, al zijn de wonderen de wereld niet uit”, zei trainer Ernest Faber in aanloop naar Vitesse-PSV van zondag. ,,Maar de strijd om de andere plekken ligt ook nog bij onszelf.”

PSV