Ryan Thomas is blij weer in actie te kunnen komen voor zijn ploeg.
Volledig scherm
PREMIUM
Ryan Thomas is blij weer in actie te kunnen komen voor zijn ploeg. © DCI media

Ryan Thomas ‘We gaan met PSV alles op alles zetten voor Europees voetbal’

Nieuw-Zeelander Ryan Thomas (25) is door een barrière heen en kan PSV verder helpen. ,,We gaan nu alles op alles zetten om Europees voetbal te halen.”

Eén van de dingen waaraan Ryan Thomas merkt dat hij weer echt voetballer is, is het enthousiasme van zijn dochter Lily Mae. ,,Papa, papa, roept ze als ze me op televisie ziet”, zegt hij op De Herdgang trots. ,,Ze is net twee en begint zich meer en meer te realiseren wat ik doe. Het is zo mooi om te zien hoe ze reageert als ze de beelden ziet. Ik heb maandenlang geknokt om weer op dit niveau te komen en dan besef je dat het het allemaal waard is geweest.”

  1. Hoe een PSV-shirt met Brabantse blokken het mooiste Nederlandse uitshirt ooit werd
    PREMIUM

    Hoe een PSV-shirt met Brabantse blokken het mooiste Nederland­se uitshirt ooit werd

    Het uitshirt dat de PSV’ers van 2009 tot en met 2011 droegen, werd onlangs door een vakjury bij het Eredivisie Shirt Festival verkozen tot mooiste uittenue ooit in 64 jaar eredivisie. De bedenkers van toen blikken terug op de ontstaansgeschiedenis van een tenue waarvan in eerste instantie niet iedereen honderd procent overtuigd was. ,,We afficheerden ons ineens heel sterk met Brabant en wisten niet helemaal zeker of alle supporters buiten de provincie dat volledig geslaagd zouden vinden”, zegt PSV’s voormalig hoofd marketing en media Peter Kentie.

PSV