Ryan Thomas is blij weer in actie te kunnen komen voor zijn ploeg.
Volledig scherm
PREMIUM
Ryan Thomas is blij weer in actie te kunnen komen voor zijn ploeg. © DCI media

Ryan Thomas ‘We gaan met PSV alles op alles zetten voor Europees voetbal’

Nieuw-Zeelander Ryan Thomas (25) is door een barrière heen en kan PSV verder helpen. ,,We gaan nu alles op alles zetten om Europees voetbal te halen.”

Eén van de dingen waaraan Ryan Thomas merkt dat hij weer echt voetballer is, is het enthousiasme van zijn dochter Lily Mae. ,,Papa, papa, roept ze als ze me op televisie ziet”, zegt hij op De Herdgang trots. ,,Ze is net twee en begint zich meer en meer te realiseren wat ik doe. Het is zo mooi om te zien hoe ze reageert als ze de beelden ziet. Ik heb maandenlang geknokt om weer op dit niveau te komen en dan besef je dat het het allemaal waard is geweest.”

  1. Transferklap in plaats van transferkoorts: ‘Niet doemdenken, maar dit zal invloed hebben’

    Transfer­klap in plaats van transfer­koorts: ‘Niet doemdenken, maar dit zal invloed hebben’

    Wat gaat de huidige corona-crisis betekenen voor de transferperiode van komende zomer? Deze week predikte het Zwitserse ‘International Centre for Sports Studies’ (CIES) nog net geen hel en verdoemenis voor de clubs die afhankelijk zijn van spelersverkopen. CIES ziet de transferwaarde van de selecties van de 98 ploegen in de hoogste divisies van de vijf grootste voetballanden verschrompelen. Op basis van de huidige rekenmodellen en verwachtingen rekent men op een waardedaling van gemiddeld 28 procent, met bij sommige clubs uitschieters naar veertig procent.

PSV