Volledig scherm
Archiefbeeld Trent Sainsbury en Daniel Schwaab. © Soccrates/BSR Agency

Sainsbury zorgt voor hilariteit op De Herdgang: PSV-verdediger vergeet broek aan te doen

VideoTrent Sainsbury vestigde vanochtend onbedoeld de aandacht op zich tijdens de training van PSV. Niet door een sublieme tackle of een fraai doelpunt, maar door zijn klederdracht.

Sainsbury keerde deze week terug op de training van PSV, nadat hij samen met ploeggenoot Aziz Behich met Australië actief was op de Azië Cup. De Socceroos strandden in de kwartfinale, waarin de Verenigde Arabische Emiraten verrassend met 1-0 te sterk waren. Eenmaal in Eindhoven leek Sainsbury, die dit seizoen in drie eredivisiewedstrijden binnen de lijnen kwam, er dinsdag met zijn hoofd nog niet helemaal bij te zijn. 

De centrale verdediger betrad het veld van trainingscomplex van De Herdgang met alleen zijn maillot aan. Tot grote hilariteit van zijn ploeggenoten bleek de Australiër vergeten te zijn om een broek aan te trekken. Nog voor hij een bal raakte, vertrok de verdediger weer naar binnen om het kledingstuk te halen en de training vervolgens te hervatten. PSV maakt zich op voor de uitwedstrijd tegen FC Utrecht, aanstaande zondag om 16.45 uur in De Galgenwaard.

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (29%)
8217 stemmen