Volledig scherm
Sam Lammers tijdens PSV-FC Basel. © Getty Images

Sam Lammers traint weer individueel mee bij PSV en richt zich op de tweede seizoenshelft

Bij PSV stond Sam Lammers woensdag voor het eerst sinds lange tijd weer op het trainingsveld. De 22-jarige aanvaller richt zich in principe op een rentree na de winterstop, nadat hij eind juli een zware knieblessure opliep. 

Lammers trainde individueel en moet nog geduld hebben alvorens hij tijdens oefensessies bij de groep kan aansluiten. Hij kan PSV de komende weken in het wedstrijdblok tot de kerstdagen nog niet helpen omdat zijn revalidatie nog enige tijd vergt. De bedoeling is dat hij tijdens de winterstop meegaat naar het trainingskamp van PSV in Qatar. Daarna kan hij in de tweede seizoenshelft weer van waarde zijn voor de club. 

  1. Van Bommel voelt geen zwaard boven zich bij PSV: ‘De situatie is duidelijk, wij móéten winnen’

    Van Bommel voelt geen zwaard boven zich bij PSV: ‘De situatie is duidelijk, wij móéten winnen’

    PSV-trainer Mark van Bommel keek na opnieuw een bewogen week vrijdag vooruit op het duel van zijn club met Fortuna Sittard. ,,Wij móéten winnen”, gaf hij aan. Directeur Toon Gerbrands van PSV gaf eerder deze week een duidelijk signaal af, dat als een laatste kans voor Van Bommel en zijn staf kon worden geïnterpreteerd. ,,De situatie waarin wij zitten, is duidelijk. En Toon is duidelijk. Dat is hij altijd”, zei Van Bommel, die de directeur helemaal niets verwijt.

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

  • Eens (77%)
  • Oneens (23%)
10163 stemmen