Sam Lammers.
Volledig scherm
PREMIUM
Sam Lammers. © BSR Agency

Sam Lammers wil scoren én dienen bij PSV: ‘Ik ben zeker niet verlegen’

INTERVIEWSam Lammers is met de lessen van René Eijkelkamp aan de slag gegaan om een nóg completere spits te worden. ,,Ik ben zeker niet verlegen”, zegt hij over zichzelf.

PSV zit weer op het goede spoor, denkt Sam Lammers. De spits van PSV is geen speler die even van de daken gaat schreeuwen dat vanaf nu alles op rolletjes gaat lopen in het Philips Stadion, maar de overwinningen van de afgelopen weken hebben hun mentale uitwerking niet gemist. Lammers en zijn ploeggenoten zitten na drie zeges op rij een stuk beter in hun vel. ,,Er zijn voor ons absoluut nog mogelijkheden om een mooie eindklassering te pakken. Glansrijk winnen zal echt niet altijd mogelijk zijn. Als we dan maar zorgen dat we winnen, net als zondag tegen Vitesse.”

  1. Transferklap in plaats van transferkoorts: ‘Niet doemdenken, maar dit zal invloed hebben’

    Transfer­klap in plaats van transfer­koorts: ‘Niet doemdenken, maar dit zal invloed hebben’

    Wat gaat de huidige corona-crisis betekenen voor de transferperiode van komende zomer? Deze week predikte het Zwitserse ‘International Centre for Sports Studies’ (CIES) nog net geen hel en verdoemenis voor de clubs die afhankelijk zijn van spelersverkopen. CIES ziet de transferwaarde van de selecties van de 98 ploegen in de hoogste divisies van de vijf grootste voetballanden verschrompelen. Op basis van de huidige rekenmodellen en verwachtingen rekent men op een waardedaling van gemiddeld 28 procent, met bij sommige clubs uitschieters naar veertig procent.

PSV