Yvon Mvogo sloot deze week aan bij PSV.
Volledig scherm
PREMIUM
Yvon Mvogo sloot deze week aan bij PSV. © ANP

Schmidt moet vanaf nu gaan kiezen bij PSV en wacht na de gewenste keeper op meer ‘instrumenten’

Voor PSV-trainer Roger Schmidt nadert het moment waarop hij zijn definitieve keuzes moet maken. De komende weken wordt het minder gezellig dan in het begin, toen voor iedereen alles nog open was. De huidige situatie van de club, aan de hand van een aantal thema's. 

 1. Zaakwaarnemer Zahavi weerspreekt lezing van Ajax-trainer Ten Hag over spits: ‘Eran hoef je nergens aan te bieden’

  Zaakwaarne­mer Zahavi weer­spreekt lezing van Ajax-trai­ner Ten Hag over spits: ‘Eran hoef je nergens aan te bieden’

  Zaakwaarnemer Ronen Katzav van de nieuwe PSV-spits Eran Zahavi weerspreekt het verhaal van Ajax-trainer Erik ten Hag dat de 33-jarige aanvaller de afgelopen periode bij Ajax ‘aangeboden’ zou zijn. ,,Een speler als Eran Zahavi hoef je nergens aan te bieden. PSV was zijn eerste keus en Eran wilde met Schmidt (de trainer van PSV, red.) werken”, zegt hij tegen VI. ,,Wij hebben van tien goede clubs aanbiedingen gehad voor Eran en uit respect voor die clubs doe ik daar geen mededelingen over.”
 2. PSV zal over een tijdje hopen dat 2019 een overgangsjaar was en Schmidt de tijd moeten geven
  PREMIUM

  PSV zal over een tijdje hopen dat 2019 een overgangs­jaar was en Schmidt de tijd moeten geven

  PSV vierde op 15 april 2018 het laatste feestje in Eindhoven. Bij een club die qua prijzen per jaar bijna een op een loopt, voelt dat als lang geleden. PSV won de afgelopen 46 jaar niet minder dan 41 prijzen en is sinds 1974 samen met Ajax de gouddelver van het Nederlands voetbal. We zetten ze nog een keer op een rij: PSV pakte sinds 1974 liefst 20 keer de landstitel, won 8 keer de KNVB-beker, greep 11 maal de Johan Cruijff Schaal en nog een Europa Cup 1 en UEFA Cup.

PSV