PSV won deze week thuis van Telstar en zit in de kwartfinale van het bekertoernooi.
Volledig scherm
PREMIUM
PSV won deze week thuis van Telstar en zit in de kwartfinale van het bekertoernooi. © ANP

Schmidt schudt zondag de laatste kaarten voor PSV-Ajax en heeft er nog meer dan elf in handen

VOORBESCHOUWINGPSV-coach Roger Schmidt beslist pas in de loop van zondagmorgen over zijn opstelling tegen Ajax. De meest lastige keuze lijkt die tussen Marco van Ginkel en Joey Veerman. 

 1. Roger Schmidt ziet PSV-Ajax als een kans en zit niet in over Eran Zahavi: ‘Wij kunnen een stap vooruit zetten’
  PREMIUM

  Roger Schmidt ziet PSV-Ajax als een kans en zit niet in over Eran Zahavi: ‘Wij kunnen een stap vooruit zetten’

  PSV staat op dit moment een punt voor op Ajax in de competitie en beide ploegen ontmoeten elkaar zondag in het Philips Stadion. Hoogspanning in de eredivisie, kortom. Volgens trainer Roger Schmidt is het een ideale kans om afstand te nemen en een stap vooruit te zetten. Hij vindt het niet per se een ‘must-win’ voor de Eindhovenaren, maar noemt het tegelijkertijd wel een wedstrijd die PSV koste wat het kost wil winnen.
 2. Olivier Boscagli liet in zijn jeugd de feestjes in Monaco links liggen en geniet nu van zijn gezin, van PSV en zijn mountainbike
  PREMIUM
  INTERVIEW

  Olivier Boscagli liet in zijn jeugd de feestjes in Monaco links liggen en geniet nu van zijn gezin, van PSV en zijn mountainbi­ke

  Hij bleef als opgroeiende tiener weg van de feestjes in Monaco. Niet omdat Olivier Boscagli niet van gezelligheid houdt, maar omdat hij op een ander podium alles uit het leven wilde halen. ,,Ik wil een loopbaan met zoveel mogelijk prijzen als voetballer en het doel is niet om zoveel mogelijk geld te verzamelen. Dat laatste komt uiteindelijk wel voor elkaar, als het eerste maar is gelukt. Ik wil als sportman herinneringen creëren.”

PSV