Roger Schmidt en Armando Obispo na het duel met Go Ahead Eagles.
Volledig scherm
Roger Schmidt en Armando Obispo na het duel met Go Ahead Eagles. © ANP

Schmidt vindt dat PSV in Deventer wel wat geluk heeft gehad: ‘Hard werken en vechten hoort er soms bij’

Het moest uit de tenen komen, maar PSV won woensdagavond dan toch in Deventer. Bij promovendus Go Ahead Eagles stond na negentig minuten een krappe 1-2 zege op het scorebord. ,,Het was een zwaar gevecht en dat is soms ook onderdeel van voetbal. We waren niet op topniveau”, vond trainer Roger Schmidt.

 1. Schmidt ziet Sangaré groeien bij PSV: ‘Hij werd ondergewaardeerd en is nu een van de beste spelers in de eredivisie’

  Schmidt ziet Sangaré groeien bij PSV: ‘Hij werd onderge­waar­deerd en is nu een van de beste spelers in de eredivisie’

  Trainer Roger Schmidt van PSV vond dat zijn team zondagavond tegen Sparta de nodige moeite had om te winnen, maar wel goed speelde. ,,We kregen genoeg kansen, hadden ze de hele wedstrijd en ik had nog wel geduld”, zei de trainer na afloop. ,,Uiteindelijk breekt Ibrahim voor ons de wedstrijd open. We waren ook goed georganiseerd en scherp in het pressen”, aldus de coach na een late 2-1 zege.
 2. PSV krijgt voor het eind van dit jaar een kapitaalinjectie van minstens 30 miljoen euro
  PREMIUM

  PSV krijgt voor het eind van dit jaar een kapitaalin­jec­tie van minstens 30 miljoen euro

  Met een netto-verlies van 23 miljoen euro kende PSV vorig seizoen in financieel opzicht op het eerste oog een dramatisch jaar. In Eindhoven is absoluut geen sprake van paniek omdat die dikke min verklaarbare oorzaken heeft, zoals de impact van de corona-pandemie en het laat op gang komen van de transfermarkt in de afgelopen zomer. PSV gaat daarnaast financieel een nieuwe fase in en krijgt voor het einde van dit kalenderjaar een kapitaalinjectie van minstens dertig miljoen.

PSV