Volledig scherm
Sepp van den Berg PEC naar Liverpool © BSR

Sepp van den Berg kiest waarschijnlijk voor Liverpool in plaats van PSV

Sepp van den Berg stond de afgelopen maanden in de belangstelling van PSV, maar kiest waarschijnlijk voor een vertrek naar Liverpool. Dat meldt De Stentor maandagavond. Komende week gaat hij een transfer vanuit PEC Zwolle proberen rond te maken. 

De 17-jarige verdediger voerde volgens betrokkenen afgelopen week nog een gesprek met PSV en ook Ajax had belangstelling. De Britten trekken echter aan het langste eind, zo is nu de verwachting. Hij kost tussen 1,5 miljoen en 2 miljoen euro, zo meldden betrokkenen. 

Van den Berg heeft voor een jonge speler al relatief veel ervaring. Ook zijn broertje Rav stond de afgelopen periode in de belangstelling van PSV, maar PEC Zwolle liet eerder weten dat hij in Zwolle blijft. 

  1. Van Bommel over PSV-zege op Basel: ‘Mooiste moment was de reactie van het publiek na de 1-2'

    Van Bommel over PSV-zege op Basel: ‘Mooiste moment was de reactie van het publiek na de 1-2'

    Een bijzondere zege van PSV, op dinsdagavond. Na een late 1-2 achterstand tegen FC Basel boog de ploeg van Mark van Bommel in extremis de zaak om en werd het nog 3-2 in het Philips Stadion. ,,Hoe mooi is het om zo te eindigen”, zei hij. ,,Ja, dit voelt anders dan een 3-2 na bijvoorbeeld zestig minuten. Dit zijn speciale momenten waar je even van moet genieten. Maar zaterdag gaan we weer naar Amsterdam.”

PSV