Volledig scherm
Mark van Bommel (midden) speelde ook mee in het afscheidsduel van Rafael van der Vaart (rechts). © ANP

Shirts van onder anderen Van Bommel en Van Nistelrooij uit afscheidsduel Van der Vaart geveild

De shirts die de spelers in het afscheidsduel van Rafael van der Vaart droegen, worden vanaf zondagmiddag geveild. Via de site matchwornshirt.com zijn onder anderen Heurelho Gomes, Arjen Robben, Ruud van Nistelrooij en PSV-trainer Mark van Bommel te koop. 

Van der Vaart nam in Hamburg afscheid van het voetbal en nodigde tal van prominenten uit. In overleg met hem worden de shirts geveild om voor het goede doel zoveel mogelijk geld op te halen. Ze zijn persoonlijk gesigneerd. 

Op het duel in het Volksparkstadion kwamen duizenden mensen af. 

 1. Georginio Wijnaldum dwong het gezag van een minister van staat af

  Georginio Wijnaldum dwong het gezag van een minister van staat af

  Als er ooit een speler door de voordeur weg is gegaan bij PSV, dan is het wel Georginio Wijnaldum. Een man die het personeel van de club in 2015 mee liet delen in het succes van zijn transfer naar Newcastle United. Dat gebeurde met een even simpele als aardige en bijzondere geste, door iedereen een degelijke fles wijn te bezorgen. Absoluut geen decadentie of dikdoenerij, maar gewoon een puur gebaar uit dankbaarheid. Mooi, omdat de eenvoud van oprechte erkentelijkheid - net als in de normale wereld - niet altijd gewoonterecht is in de vluchtige voetballerij.
 2. Zaakwaarnemers Lato: ‘Vertrek bij PSV in de winterstop logisch als Toni helemaal niet speelt’

  Zaakwaarne­mers Lato: ‘Vertrek bij PSV in de winterstop logisch als Toni helemaal niet speelt’

  De kans dat linksback Toni Lato (21) na de winterstop nog bij PSV speelt, is de afgelopen weken een stuk kleiner geworden. Vanuit zijn zaakwaarnemerskantoor klinken inmiddels andere geluiden dan ruim een maand geleden. ,,Een vertrek bij PSV is logisch als Toni helemaal niet speelt”, zegt de woordvoerder van Toldra Consulting, waarbij Lato is aangesloten. ,,Als je geen enkele minuut maakt, gaat het natuurlijk niet goed.”

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

 • Eens (77%)
 • Oneens (23%)
9940 stemmen