Volledig scherm
Sekou Sidibe en Richard Ledezma © BSR Agency

Sidibe redt in de laatste seconde een dik verdiend punt voor Jong PSV

Jong PSV heeft op De Herdgang in extremis een dik verdiend punt gepakt tegen Telstar: 1-1.

Een vrije trap van de 22-jarige Sven van Doorm leek in de tweede helft lang bepalend voor de eindstand. Hij schoot de ploeg uit Velsen-Zuid na ruim een uur naar de voorsprong, terwijl Jong PSV de kansen liet liggen. In de slotfase was aanvoerder Justin de Haas van Jong PSV eerst al dicht bij een goal, ook via een vrije trap. Hij schoot op de paal en Sidibe was in de laatste seconde alsnog trefzeker.

Bekijk hier de samenvatting van Jong PSV - Telstar (Premium)

Een grote mogelijkheid na rust was er eerst voor Cyril Ngonge, maar onderweg naar de goal van Telstar haperde er iets. Hij kwam vrij en leek op een een tegen een-situatie met de keeper af te stevenen, maar kon uiteindelijk geen schot op doel krijgen. In het verloop van de wedstrijd had Jong PSV nog een paar kansen om te scoren en viel Richard Ledezma een paar keer in positieve zin op.

Achterin gaf Jong PSV weinig weg en was de verdediging behoorlijk bij de les. Op de vrije trap van Van Doorm had keeper Youri Roulaux echter geen antwoord. Met een goedgeplaatst schot in de linkerhoek maakte hij zijn ploeggenoten blij. Telstar beleeft een uitstekend seizoen en was met een zege verder opgerukt. Bij het sterk vernieuwde Jong PSV begint het dit seizoen steeds beter te lopen, al staat de ploeg na de remise van vanavond wel nog altijd zeventiende in de Keuken Kampioen Divisie.

 1. Buikpijn van ploeterend PSV
  PREMIUM

  Buikpijn van ploeterend PSV

  EINDHOVEN - Twee punten, vijftien tegengoals en drie rode kaarten. Cijfers van de laatste zes wedstrijden die de diepe crisis bij PSV illustreren. Hoe krijgen ze in Eindhoven de boel weer op de rit en is Mark van Bommel daar nog de juiste trainer voor? We vroegen het oud-spelers, supporters en andere betrokken bij de club. Vooral de smalle selectie, slechte aankopen en een flinke dosis pech worden genoemd als redenen voor de dramatische resultaten. In een kampioenschap heeft eigenlijk niemand nog vertrouwen.
 2. Duo Willy en Klaas, dat was een begrip bij PSV
  In memoriam

  Duo Willy en Klaas, dat was een begrip bij PSV

  Hij was al vele jaren de allerbeste voetbalvriend van mister PSV, oftewel Willy van der Kuijlen. Voor scout en voetbaldier Klaas van Baalen (71) was de strijd om de punten en de zoektocht naar talent voor PSV na zijn familie het allerbelangrijkste in zijn leven. Afgelopen weekend overleed de Bosschenaar, nog altijd actief als PSV-jeugdscout, plotseling. Hij tobde al een tijdje met zijn gezondheid, maar leek uit het dal geklauterd.

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

 • Eens (77%)
 • Oneens (23%)
8534 stemmen