Donyell Malen en Mohamed Ihattaren vieren een goal.
Volledig scherm
PREMIUM
Donyell Malen en Mohamed Ihattaren vieren een goal. © BSR Agency

Slim armbandje redt profvoetbal en festivals: Philips Stadion tijdens PSV-duel in augustus decor van toptechniek

Dankzij een baanbrekend armbandje zijn evenementen tijdens de coronaperiode versneld weer massaal toegankelijk, claimt een groep technologiebedrijven. Ze wonnen een Europese aanbesteding en testen het systeem in augustus in het Philips Stadion. 

 1. Zaakwaarnemer Jorrit Hendrix: ‘Hij heeft zijn hoofd er voor PSV altijd bij’

  Zaakwaarne­mer Jorrit Hendrix: ‘Hij heeft zijn hoofd er voor PSV altijd bij’

  Jorrit Hendrix zat donderdag tijdens het Europa League-duel van PSV met NS Mura op de tribune en was niet geselecteerd bij de eerste achttien spelers. Trainer Roger Schmidt toonde zich een dag later desgevraagd respectvol naar de drievoudig eredivisiekampioen en loofde zijn curriculum vitae bij PSV. Hij zei ook dat ‘Hendrix (25) nadenkt over de toekomst en mogelijk vertrekt’. De trainer gaf eveneens aan dat zijn tribuneplek in Slovenië met die situatie te maken had.
 2. Winst PSV tegen Rosenborg cruciaal voor UEFA-coëfficiënten van de club én de eredivisie

  Winst PSV tegen Rosenborg cruciaal voor UE­FA-coëfficiën­ten van de club én de eredivisie

  Op de kop af 362 dagen na de vorige editie van Rosenborg-PSV streek de Eindhovense equipe woensdag weer neer in het Lerkendal Stadion. Vergeleken met toen, is sprake van een aardverschuiving bij PSV. Het is goed denkbaar dat maar drie van de elf basisspelers van toen donderdag aan de aftrap staan (Malen, Dumfries, Rosario), onder begeleiding van een totaal nieuwe technische staf. Huidig trainer Roger Schmidt kan uiteraard weinig meer met die partij van 2019 en is bezig met het hier en nu, gaf hij gisteren aan.
 3. Donyell Malen wordt meer en meer de oude: ‘Alles gaat stap voor stap’

  Donyell Malen wordt meer en meer de oude: ‘Alles gaat stap voor stap’

  Met twee goals was Donyell Malen donderdagavond belangrijk voor PSV in het met 1-5 gewonnen Europa League-duel (derde voorronde) met NS Mura. De 21-jarige spits is de afgelopen maanden steeds sterker geworden en lijkt onderhand de oude, nadat hij tussen december en juli inactief was door een blessure. ,,Het gaat stap voor stap”, zei Malen met een lach op zijn gezicht, die bewees dat het met hem en PSV de goede kant uitgaat.

PSV