Volledig scherm
VERBIERS,16-07-2017, voetbal, seizoen 2017-2018, Voorbereiding, psv, trainingskamp Zwitserland, PSV speler Adam Maher. © Marcel Bonte

Spaanse clubs tonen interesse in Adam Maher, maar nog geen bod bij PSV

EINDHOVEN - Twee Spaanse clubs hebben interesse in een overname van Adam Maher, zo bevestigt zijn zaakwaarnemer. Tot een bod bij PSV is het echter nog niet gekomen. Het is onduidelijk of de clubs nog door willen pakken of niet. 

Maher houdt alle opties open en een vertrek op de slotdag van de transfermarkt (woensdag) is nog mogelijk. Lukt dat niet, dan wil hij voor zijn kansen gaan op de nieuwe plek die PSV in het elftal voor een aanvallende middenvelder heeft ingeruimd: Phillip Cocu speelt sinds kort met een '10'. De plek die Maher jaren ambieerde, is echter toebedeeld aan Gastón Pereiro.  

Naar eigen zeggen gaat Maher niet terug naar het Turkse Osmanlispor, waar hij afgelopen seizoen aan is verhuurd. Trainer Phillip Cocu gaf onlangs aan met Maher aan tafel te gaan op het moment dat het niet tot een transfer komt. Hij kwam tot voor kort niet voor in de sportieve plannen van de club. Of dat nog verandert, is onduidelijk. 

PSV