Volledig scherm
Joël Piroe in actie bij PSV 1, waar hij in oefenduels al scoorde. © BSR Agency

Sparta wil Joël Piroe huren van PSV

Bij PSV kan spits Joël Piroe deze week mogelijk vertrekken. De aanvaller staat in de belangstelling van Sparta, dat zich afgelopen week heeft gemeld bij PSV en Piroe zelf. De Rotterdamers willen hem huren.   

Maandag zaten trainer Henk Fraser en technisch manager Henk van Stee van de Rotterdammers op de tribune bij Jong PSV-FC Den Bosch. Piroe maakte zondag geen deel uit van de wedstrijdselectie van PSV tijdens het duel met ADO. PSV staat niet onwelwillend tegenover een verhuurconstructie, maar wil wel dat er een bestendig ontwikkelpad voor Piroe bij een volgende club is. 

De 20-jarige aanvaller heeft zelf wel oren naar een overstap naar de eredivisie in de vorm van een tijdelijke overstap naar Sparta. Op Spangen spelen al de voormalig PSV’ers Dante Rigo (verhuurd), Dirk Abels, Laros Duarte, Mohamed Rayhi en Lassana Faye. 

  1. PSV heeft nog veel kaarten over voor duel met Apollon Limassol en hoopt op steun supporters

    PSV heeft nog veel kaarten over voor duel met Apollon Limassol en hoopt op steun supporters

    PSV had dinsdagavond ongeveer 15.000 kaarten verkocht voor het duel met Apollon Limassol van donderdagavond. De club hoopt de komende dagen op een inhaalslag en in ieder geval op 20.000 toeschouwers uit te komen, zodat alsnog sprake is van een behoorlijk gevuld Philips Stadion. Het is een cruciale wedstrijd voor de Eindhovenaren in de race om het behalen van de groepsfase van de Europa League, tegen een goede tegenstander.

PSV