Yorbe Vertessen
Volledig scherm
Yorbe Vertessen © BSR Agency

Spits Yorbe Vertessen zorgt voor eerste oefenzege van Jong PSV

Jong PSV heeft de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen gewonnen. De ploeg van Peter Uneken versloeg dankzij een treffer van Yorbe Vertessen een team van de VVCS met 1-0. Bij Jong PSV ontbraken de verdedigers Shurandy Sambo en Tijn Daverveld, omdat ze allebei niet fit zijn. 

 1. PSV-spits Sam Lammers nog even in de wachtkamer voor transfer naar Atalanta

  PSV-spits Sam Lammers nog even in de wachtkamer voor transfer naar Atalanta

  Het overleg tussen PSV en de zaakwaarnemer van Sam Lammers over een transfer naar Atalanta Bergamo heeft dinsdag nog niet geleid tot een definitieve doorbraak. Partijen zijn elkaar de afgelopen periode wel genaderd en Atalanta heeft opnieuw het bod op de spits verhoogd, maar wilde dinsdagavond nog steeds niet volledig betalen wat PSV in gedachten heeft. De situatie is dus onveranderd, maar zeker nog niet uitzichtloos voor Lammers.
 1. Drie maanden cel en 1.500 euro boete voor vernederaars rond Atlético Madrid-PSV

  Drie maanden cel en 1.500 euro boete voor vernede­raars rond Atlético Ma­drid-PS­V

  Vier PSV-supporters zijn in Spanje veroordeeld tot een celstraf van drie maanden en een boete van 1.500 euro wegens het vernederen van bedelaars. De zaak diende woensdag voor de rechtbank in Madrid. Daarmee lijkt een einde te zijn gekomen aan een kwestie die vierenhalf jaar lang boven het hoofd van de aangeklaagden hing. De opgelegde straf is lager dan de eerste eis. Die was een jaar celstraf en 600 euro boete.
 2. PSV doet test met 500 corona-armbandjes bij PSV-FC Emmen en bezoekers moeten gezondheidscheck invullen

  PSV doet test met 500 corona-armbandjes bij PSV-FC Emmen en bezoekers moeten gezond­heids­check invullen

  PSV test zaterdagavond met 500 bezoekers van het thuisduel met FC Emmen het zogeheten ‘Brainport-armbandje’ waarmee een high tech-oplossing voorhanden lijkt om corona-besmettingen goed in kaart te houden. Langzaam maar zeker worden de testen met deze bandjes op steeds grotere schaal uitgevoerd. Eerder dit seizoen werd de techniek tijdens een oefenduel in het Philips Stadion van PSV met Vitesse nog met 50 mensen getest.
 3. Yvon Mvogo kan het gevecht met de demonen zonder volle kraskaart aangaan
  PREMIUM

  Yvon Mvogo kan het gevecht met de demonen zonder volle kraskaart aangaan

  PSV-keeper Yvon Mvogo had zich tijdens het duel met FC Emmen van zaterdagavond misschien het liefst in de binnenmantel van de aarde verschanst. Door de veerkracht van zijn ploeggenoten was zo’n drastische vorm van beschutting niet nodig. Mvogo kostte PSV in twee officiële duels alleen twee tegengoals in plaats van twee verliespunten. Op het nippertje werd hij gered door Maxi Romero, die in het Philips Stadion de 2-1 voor PSV kon aantekenen.

PSV