Sterke rentree voor Teze bij Jong PSV: ‘Ik ga voor meer natuurlijk’

VIDEOJordan Teze was vrijdagavond tijdens Jong PSV - Jong FC Utrecht zeker in de tweede helft de beste man op het veld. De rechtsback speelde een hoofdrol bij de 2-0 en 3-0 van Jong PSV. Hij forceerde een penalty en bediende voor de 3-0 na een goede actie doelpuntenmaker Amar Catic. 

Zelf was de 19-jarige rechtsback bescheiden na zijn rentree. Hij lag er even uit na een blessure. ,,Dat ik nu negentig minuten bij Jong PSV kon spelen, is top. Ik werk er hard voor. Mijn debuut in het eerste dit seizoen was een mooi moment, maar ik ga natuurlijk voor meer. Het is aan mij om dat te verdienen. Ik werk er hard voor en moet de trainers zien te overtuigen.” 

Met Teze aan boord won Jong PSV vrijdag met 3-1 van de ‘collega-beloften’ uit Utrecht. Met zijn opkomende kwaliteiten kwam hij goed tot zijn recht. ,,Bij het aanvallende gedeelte voel ik me lekker”, zegt hij. Jong PSV heeft zicht op plek twee en staat maar drie punten achter op Go Ahead Eagles, dat die plaats bezet. ,,Voor een Jong-Ploeg is dat een goede prestatie denk ik. Of ik hier vaker kom? Je weet het nooit. Ik wil graag spelen en als het hier kan ook prima. Als het kan bij het eerste, maar hier ben ik zeker ook tevreden. Er zijn nog dingen waar ik aan moet werken.” 

Volledig scherm
Jordan Teze won met Jong PSV simpel van Jong FC Utrecht: 3-1. © BSR Agency
  1. Ibrahim Afellay geniet bij PSV onder 19 en voelt zich weer ‘kind in snoepwinkel’

    Ibrahim Afellay geniet bij PSV onder 19 en voelt zich weer ‘kind in snoepwin­kel’

    Ibrahim Afellay is momenteel al een tijdje een bijzondere gast aan de jeugdzijde op trainingscomplex De Herdgang. Samen met fysiotherapeut Ferd van Odenhoven werkte hij de afgelopen weken aan fysiek herstel, waarbij hij inmiddels de volgende stap heeft gezet. Afellay traint inmiddels volop mee met PSV onder 19, waar Ruud van Nistelrooy de coach is. Hij doet al mee aan positiespelen en nadert het einde van zijn revalidatie.

PSV