De Peesjevee Podcast met PSV-supporterscoördinator Andre Coensen. Links Rik Elfrink, rechts Mascha Prins. Naast Elfrink staat Coensen en daarnaast Guus Peters.
Volledig scherm
De Peesjevee Podcast met PSV-supporterscoördinator Andre Coensen. Links Rik Elfrink, rechts Mascha Prins. Naast Elfrink staat Coensen en daarnaast Guus Peters. © ED

Supporterscoördinator Andre Coensen van PSV heeft na een turbulent leven ‘de mooiste baan ter wereld’

Peesjevee podcastIn de Peesjevee Podcast is tijdens deze interlandperiode supporterscoördinator Andre Coensen van PSV te gast. Hij vertelt over zijn verleden als supporter en zijn huidige werkzaamheden voor PSV. Coensen maakte pakweg vijftien jaar geleden een omslag in zijn leven en besloot na lange stadionverboden om het roer om te gooien. 

  1. Ruud van Nistelrooij schrok niet van het woord crisis bij PSV: ‘Wij vonden het intern namelijk al crisis’
    PREMIUM
    met video

    Ruud van Nistel­rooij schrok niet van het woord crisis bij PSV: ‘Wij vonden het intern namelijk al crisis’

    Trainer Ruud van Nistelrooij van PSV zag zaterdagavond dat PSV weer een beetje kleur op de wangen kreeg, na een 2-0 zege op Go Ahead Eagles in het Philips Stadion. ,,Er is geen hosanna”, zei hij. ,,Maar hier kunnen we weer mee vooruit. Na afgelopen week had ik daar ook vertrouwen in, want ik zag nog aanknopingspunten. Door de resultaten kwam er wel druk op deze wedstrijd”, vertelde hij na het thuisduel van PSV.