De Peesjevee Podcast met PSV-supporterscoördinator Andre Coensen. Links Rik Elfrink, rechts Mascha Prins. Naast Elfrink staat Coensen en daarnaast Guus Peters.
Volledig scherm
De Peesjevee Podcast met PSV-supporterscoördinator Andre Coensen. Links Rik Elfrink, rechts Mascha Prins. Naast Elfrink staat Coensen en daarnaast Guus Peters. © ED

Supporterscoördinator Andre Coensen van PSV heeft na een turbulent leven ‘de mooiste baan ter wereld’

Peesjevee podcastIn de Peesjevee Podcast is tijdens deze interlandperiode supporterscoördinator Andre Coensen van PSV te gast. Hij vertelt over zijn verleden als supporter en zijn huidige werkzaamheden voor PSV. Coensen maakte pakweg vijftien jaar geleden een omslag in zijn leven en besloot na lange stadionverboden om het roer om te gooien. 

  1. AS Monaco-coach Niko Kovač ziet in PSV geduchte tegenstander: ‘Schmidt maakt clubs geleidelijk beter’

    AS Monaco-coach Niko Kovač ziet in PSV geduchte tegenstan­der: ‘Schmidt maakt clubs geleide­lijk beter’

    Trainer Niko Kovač van AS Monaco beschouwde woensdagavond in het Philips Stadion het treffen met PSV van donderdag uitgebreid voor. Voor de 50-jarige coach is de Eindhovense formatie een geduchte tegenstander in de Europa League, zo gaf hij aan. ,,Ze boeken progressie ten opzichte van vorig seizoen en hebben offensief veel mogelijkheden”, meldde de 83-voudig Kroatisch international.

PSV