PSV trainde daags voor het thuisduel met LASK Linz van vorige week een kwartier open voor de ogen van persvertegenwoordigers. Dit vloeit voort uit UEFA-richtlijnen.
Volledig scherm
PSV trainde daags voor het thuisduel met LASK Linz van vorige week een kwartier open voor de ogen van persvertegenwoordigers. Dit vloeit voort uit UEFA-richtlijnen. © Getty Images

Supportersvereniging wil toegankelijker PSV

Supportersvereniging PSV vindt dat PSV te vaak besloten traint en wil dat daar verandering in komt. ,,De poorten op het trainingscomplex moeten vaker open”, zegt voorzitter Harrie Timmermans namens het bestuur van de vereniging met 15.000 leden. Hij doet dat in reactie op een vraag van deze krant naar de situatie op trainingscomplex De Herdgang.

  1. Plannen met Brainport-armbandje bij PSV worden steeds serieuzer, ook KNVB enthousiast

    Plannen met Brain­port-armbandje bij PSV worden steeds serieuzer, ook KNVB enthousi­ast

    Niet alleen PSV, maar ook de KNVB is enthousiast over het speciale ‘Brainport-armbandje’ dat afgelopen week vanuit het Eindhovense opdook als mogelijke redding voor evenementen in corona-tijd. In een speciaal overleg met de gemeente Eindhoven is woensdag onder meer gesproken over het kleinood, dat volgens deskundigen kan bijdragen aan het voorkomen van een pandemie. Testen in het Philips Stadion past binnen de plannen waarin het Eindhovense stadion door de KNVB is aangewezen als zogeheten ‘Field Lab’.

PSV