Volledig scherm
Lyanco Vojnovic kust de bokaal die hij als aanvoerder met Jong Brazilië won tijdens het beloftentoernooi van vorige week. © AFP

‘Target’ Lyanco lijkt onhaalbaar voor PSV

PSV lijkt de pogingen om de 22-jarige Lyanco Vojnovic binnen te halen te moeten staken. De Braziliaan is waarschijnlijk niet te betalen voor de Eindhovenaren, die hem wilden losweken bij Torino en bereid waren een dubbelcijferig aantal miljoenen te bieden. 

Mochten de Italianen alsnog bereid zijn een veer te laten en contact opnemen met PSV, dan kan de zaak uiteraard veranderen. 

Lyanco maakte de afgelopen weken furore bij een internationaal beloftentoernooi in Toulon, waar hij als aanvoerder met Jong Brazilië de hoofdprijs greep. Hij was de afgelopen periode in beeld als opvolger voor Daniel Schwaab bij PSV. Dat gold eerder al voor Mexicaans international Edson Álvarez, maar ook aan zijn transferrechten hing een voor PSV vooralsnog onacceptabel hoog prijskaartje. 

PSV schaakt momenteel op meerdere borden om snel verdedigers binnen te halen, waarbij onder anderen Erik Pieters (Stoke City) en Toni Lato (Valencia) in beeld kunnen komen. 

PSV