Teleurgestelde Baumgartl: ‘Simpele fouten moeten uit ons spel’

VIDEOPSV-verdediger Timo Baumgartl stak net als zijn teamgenoten direct de hand in eigen boezem na het gelijkspel tegen Sparta (2-2). ,,We hebben vier wedstrijden niet gewonnen, dat is niet normaal.”

Hij kan de vinger niet echt op de zere plek leggen, maar vindt dat iedereen naar zichzelf moet kijken. ,,Iedere speler moet kijken waar hij beter kan, ik ook. En als team moeten we ook beter.”

PSV wilde wel, maar er lukte zaterdagavond in Rotterdam erg weinig. ,,Dat is het probleem. We willen het wel, maar niets werkt. Het is moeilijk uit te leggen waarom dat is, maar we moeten de simpele fouten uit ons spel zien te halen.”

Bekijk hier de samenvatting van de wedstrijd Sparta - PSV.

Timo Baumgartl of PSV during Sparta - PSV NETHERLANDS, BELGIUM, LUXEMBURG ONLY COPYRIGHT BSR/SOCCRATES
Volledig scherm
Timo Baumgartl of PSV during Sparta - PSV NETHERLANDS, BELGIUM, LUXEMBURG ONLY COPYRIGHT BSR/SOCCRATES © BSR Agency
  1. PSV selecteert door en laat aantal jonge spelers na dit seizoen vertrekken

    PSV selecteert door en laat aantal jonge spelers na dit seizoen vertrekken

    PSV neemt na dit seizoen afscheid van meerdere jonge spelers die nu over een (aflopend) contract bij de club beschikken. De Eindhovense club heeft onder meer besloten om goalie Yanick van Osch (23) te laten gaan. Zijn contract loopt af en wordt niet verlengd. Ook Maxime Soulas, Steven Theunissen, Baggio Wallenburg, Amar Catic, Olivér Horváth en Robin Lauwers kunnen in principe uitkijken naar een nieuwe werkgever.

PSV