Volledig scherm
Ryan Thomas © Getty Images

Thomas en Unnerstall zijn op de weg terug en sluiten aan bij PSV-trainingen

Ryan Thomas en Lars Unnerstall zijn bij PSV op de weg terug en naderen een rentree, wat in hun geval ook een debuut zou betekenen. Het duo was tot nu toe revaliderende en heeft inmiddels bij PSV de aansluiting met de groepstraining gemaakt.

Thomas is al bijna een jaar uitgeschakeld na een kruisbandblessure. De middenvelder trainde al een korte tijd voluit mee met PSV onder 19 en kan nu ook weer bij het eerste elftal mee in de oefensessies. 

Unnerstall hield een blessure over aan de laatste competitiewedstrijd van het vorige seizoen, waarin hij nog het shirt van VVV droeg. Hij vormt samen met Jeroen Zoet en Robbin Ruiter de beoogde keepersgroep voor PSV 1 in het nieuwe seizoen. Daarnaast is het jonge talent Mike van de Meulenhof samen met Youri Roulaux en Kyan van Dorp eventueel inzetbaar bij Jong PSV. 

  1. PSV heeft nog veel kaarten over voor duel met Apollon Limassol en hoopt op steun supporters

    PSV heeft nog veel kaarten over voor duel met Apollon Limassol en hoopt op steun supporters

    PSV had dinsdagavond ongeveer 15.000 kaarten verkocht voor het duel met Apollon Limassol van donderdagavond. De club hoopt de komende dagen op een inhaalslag en in ieder geval op 20.000 toeschouwers uit te komen, zodat alsnog sprake is van een behoorlijk gevuld Philips Stadion. Het is een cruciale wedstrijd voor de Eindhovenaren in de race om het behalen van de groepsfase van de Europa League, tegen een goede tegenstander.

PSV