Volledig scherm
Toni Lato in actie bij Jong PSV. © BSR Agency

Toni Lato komt eraan bij PSV: ‘Het goede gevoel is er weer’

De start van Toni Lato bij PSV was ongelukkig. De linksback stond een paar dagen na zijn vakantie al in de basis bij een vriendschappelijk duel van PSV met VfL Wolfsburg en kon daarin niet imponeren. Maandagavond maakte de Spanjaard een prima indruk bij Jong PSV-FC Den Bosch. ,,Het goede gevoel is er weer”, zei hij na afloop van het duel, dat in 2-2 eindigde. 

,,Ik heb vanaf februari, maart niet veel gespeeld en ook een blessure gehad”, gaf hij aan. ,,Tot vorige week had ik ook nog lichte fysieke klachten, maar de afgelopen week heb ik volledig mee kunnen trainen en nu zijn de krachten duidelijk terug aan het komen. Ik ben heel blij dat ik nu negentig minuten heb kunnen spelen. Dat geeft veel vertrouwen.”

Lato hoopt snel klaar te zijn om het eerste elftal van PSV te helpen. Hij liet zich volop zien bij het beloftenteam en had een belangrijke bijdrage aan een van de goals. ,,Het is wat ongelukkig geweest tot nu toe, omdat ik nog geen ritme had. In Spanje is de competitie nog niet eens begonnen, maar hier is alles alweer aan de gang. Vanaf nu verwacht ik dat alles snel beter gaat.”

PSV