Volledig scherm
PREMIUM
PSV schakelde woensdag BATE Borisov uit. © ANP Pro Shots

Topwedstrijden en miljoenen voor PSV

videoPSV en Ajax zitten in de groepsfase van de Champions League. PSV zette woensdag BATE Borisov simpel aan de kant: 3-0. 

Wat een ongekende luxe. Na Ajax plaatste ook PSV zich gisteravond overtuigend voor de groepsfase van de Champions League. En hoe. De aanvallers van PSV stormden vrijwel continu als een stel hongerige wolven op de goal van BATE Borisov af, dat met een kansloze 3-0 nederlaag richting de Europa League werd gestuurd. Met attractief, dominant en aanvallend spel werd het een prettige avond voor het PSV-publiek, dat voor de zestiende keer sinds 1992 Champions League-voetbal in het Philips Stadion te zien krijgt. 

  1. Deze gevaren liggen in de eredivisie nog op de loer voor PSV
    PREMIUM

    Deze gevaren liggen in de eredivisie nog op de loer voor PSV

    Wie PSV door de eredivisie ziet marcheren, vraagt zich soms af waar het dit seizoen nog mis kan gaan. Minstens twaalf keer winnen vanaf de competitiestart, dat lukte voorheen alleen Ajax (1995-1996) en PSV (1987-1988). Opvallend detail is dat deze teams allebei de finale van de Champions League (in 1988 nog Europa Cup 1) haalden, waar PSV nu uitgeschakeld lijkt. De ploeg kan zich waarschijnlijk volledig op de competitie richten. Welke gevaren zijn er nog voor PSV?

PSV