Volledig scherm
Jong PSV trainer Dennis Haar in Eindhoven © FotoMeulenhof

Trainer Haar heeft gemengde gevoelens na spectaculair topduel van Jong PSV bij NEC

Opnieuw gaf Jong PSV vrijdagavond in de slotfase een zeker lijkende overwinning weg. Voor de derde keer op rij viel een tegengoal in extremis en dat kostte de ploeg vijf punten. 

Trainer Dennis Haar had dan ook gemengde gevoelens, na de spectaculaire 4-4 in Nijmegen, waar kampioenskandidaat NEC een 2-4 achterstand op het nippertje wegpoetste en nog twee goals maakte. ,,Vooropgesteld is dit geen slecht resultaat tegen een goede ploeg in een mooie ambiance. Dit hadden we alleen wel over de streep moeten trekken, al vind ik dat de goals van NEC via opportunisme tot stand zijn gekomen. Dat is niet altijd eenvoudig te bestrijden. Verdedigend stonden we niet slecht en het zat niet mee'', vond Haar. 

Een paar spelers bij Jong PSV maakten voor het eerst kennis met een ambiance zoals bij NEC. Bart Ramselaar groeide met twee goals uit tot de grote man, maar zijn treffers bleken dus niet meer waard dan een punt. Bij PSV scoorde ook Joël Piroe. ,,Hij moet de komende weken weer sterker worden", zei Haar, die blij is met de terugkeer van de spits. Piroe was de afgelopen duels licht geblesseerd en maakte met een verschroeiend schot de 2-2. 

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (5%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (29%)
7349 stemmen