Volledig scherm
Luuk Koopmans © BSR Agency

Transfer van Luuk Koopmans van PSV naar ADO is eindelijk kogeltje rond

Het leek een eeuwigheid te duren, maar de transfer van keeper Luuk Koopmans van PSV naar ADO Den Haag is nu dan eindelijk helemaal rond. De 25-jarige goalie uit Oss is dinsdag gepresenteerd door zijn nieuwe club. 

ADO huurt hem eerst een seizoen van PSV, waar zijn contract in juni 2020 afloopt. Daarna gaat voor Koopmans een nieuwe driejarige verbintenis in de Hofstad in. De goalie wilde heel graag de eredivisie in en krijgt nu die kans. Hij had graag willen doorbreken bij PSV, maar door blessureleed lukte dat niet. Afgelopen seizoen kon Koopmans een volledig seizoen keepen bij MVV en daar maakte hij indruk op een aantal eredivisieclubs. 

  1. Van Bommel looft Ihattaren: ‘Doe het maar eens, op die leeftijd’

    Van Bommel looft Ihattaren: ‘Doe het maar eens, op die leeftijd’

    Wat was tijdens het gewonnen duel met Sporting Portugal (3-2) het mooiste moment, donderdagavond voor PSV-trainer Mark van Bommel? ,,De drie punten en wat er in de 43ste minuut gebeurde”, gaf hij aan tijdens zijn persconferentie na afloop. De supporters van PSV klapten uit respect voor de deze week overleden Fernando Ricksen. Van Bommel was daardoor geraakt. ,,Het publiek is trouw en ziet zulke momenten ook gebeuren in het voetbal. Ze tonen hun medeleven.”

PSV