Technisch eindverantwoordelijke Jordy Zuidam van FC Utrecht en Twan Scheepers.
Volledig scherm
PREMIUM
Technisch eindverantwoordelijke Jordy Zuidam van FC Utrecht en Twan Scheepers. © FC Utrecht

Twan Scheepers kiest voor nieuwe functie bij FC Utrecht: ‘Hele mooie kans en die wil ik pakken’

Voormalig PSV-spits Twan Scheepers (50) heeft een nieuwe baan in het betaald voetbal te pakken. De Eindhovenaar wordt de komende twee jaar assistent-coach bij FC Utrecht, onder hoofdtrainer Henk Fraser. Bij zijn takenpakket hoort naast het assisteren van Fraser onder meer de begeleiding van spelers die vanuit de jeugdopleiding de stap naar de A-selectie zetten. Scheepers doet dat samen met de rest van de technische staf. 

 1. PSV pakt in de eredivisie extra rust als de ploeg zich plaatst voor de play-offs van de Champions League
  SCHEMA EREDIVISIE

  PSV pakt in de eredivisie extra rust als de ploeg zich plaatst voor de play-offs van de Champions League

  Voetbalbond KNVB maakte woensdagochtend het concept-programma voor de eredivisie van komend seizoen bekend. Het wordt voor alle ploegen een heel opmerkelijk en vreemd voetbaljaar, met door het WK een lange pauze in november en december. Buiten die periode worden langere en intensievere wedstrijdblokken dan gebruikelijk afgewerkt, waarin bijvoorbeeld de Europese groepsfases begin november al moeten zijn afgerond.
 2. Waarom PSV brood ziet in het huren van talentvolle tieners: Savinho en Simons naderen stap naar Eindhoven
  PREMIUM
  HUURTRANSFERS

  Waarom PSV brood ziet in het huren van talentvol­le tieners: Savinho en Simons naderen stap naar Eindhoven

  Spreek in een Eindhovens café vol voetballiefhebbers het woord ‘huur’ uit en de kans op een aantal verbale explosies is groot. Het mondige deel van de PSV-achterban vraagt zich momenteel af of de club er wel goed aan doet om meerdere spelers op tijdelijke basis vast te leggen. Belangrijk bij het voeren van die discussie is dat huur anno 2022 niet meer sec het voor een jaar inlijven en daarna weer terugsturen van een speler is.

PSV