Volledig scherm
Tijdschema voor FK Haugesund - PSV © ED

UEFA laat weinig aan het toeval over: strak tijdschema voor PSV

De UEFA laat zo weinig mogelijk aan het toeval over bij wedstrijden in Champions League en Europe League. Houd uw klok in de gaten vanavond: het handen schudden van de spelers moet beginnen om tien seconden na drie voor zeven, volgens het tijdschema dat op de kleedkamerdeur van de Eindhovense club hangt.

De kleedkamer is overigens van vrijwel alle luxe gespeend en heeft veel weg van die van een gemiddelde amateurvoetbalclub in Nederland. Sobere bankjes, sobere douches. Dat is in het Philips Stadion wel anders. Maar nu PSV van de Champions League naar de Europa League is gedegradeerd, zal het mogelijk nog meer accomodaties tegenkomen als deze dagen in Haugesund.   

PSV speelt donderdagavond om 19.00 uur het heenduel tegen de Noren. Volgende week wacht de return in Eindhoven. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de play-offs voor de Europa League. Mocht PSV Haugesund van zich af weten te schudden, dan treft het daarin Austria Wien of Apollon Limassol. 

Volledig scherm
De kleedkamer van PSV in het Haugesund Stadion © ED
Volledig scherm
De doucheruimte in de kleedkamer van PSV in Haugesund © ED

PSV klaar voor wedstrijd tegen Haugesund

Meer nieuws in ons audiobulletin - ook op Spotify

Dit en meer nieuws kun je ook beluisteren ons dagelijkse bulletin. Een korte update van het belangrijkste nieuws uit Brabant ontvang je dagelijks via Whatsapp, maar ook automatisch in je vertrouwde podcast-app. Volg ons ook op Spotify en Apple Podcast, of vraag je Google Assistent om ‘het nieuws van het Eindhovens Dagblad’. 

PSV