Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Zoet © BSR Agency

Unnerstall of Zoet? ‘Het is appels met peren vergelijken’

Zondag staan mogelijk de twee keepers van PSV in het komende seizoen tegenover elkaar bij VVV-PSV. Onder anderen Hans van Breukelen vindt dat een goede vergelijking tussen Lars Unnerstall en Jeroen Zoet niet mogelijk is. ,,Ze leven in verschillende werelden.”

Tegen geen enkele ploeg moest hij vorig seizoen zo vaak de bal uit het net halen. PSV wist Lars Unnerstall acht keer in 180 minuten eredivisie te passeren, maar toch zagen keeperstrainer Ruud Hesp en de directie wat bijna iedereen wel zag. De Duitser is een van de redenen waarom VVV zich al twee jaar zorgeloos een weg kan banen door de eredivisie. Mede dankzij een glansoptreden van Unnerstall tegen Excelsior hielden de Venlonaren vorige week de punten in eigen huis en is een nieuw seizoen eredivisie al vrijwel zeker.

  1. Ibrahim Afellay geniet bij PSV onder 19 en voelt zich weer ‘kind in snoepwinkel’

    Ibrahim Afellay geniet bij PSV onder 19 en voelt zich weer ‘kind in snoepwin­kel’

    Ibrahim Afellay is momenteel al een tijdje een bijzondere gast aan de jeugdzijde op trainingscomplex De Herdgang. Samen met fysiotherapeut Ferd van Odenhoven werkte hij de afgelopen weken aan fysiek herstel, waarbij hij inmiddels de volgende stap heeft gezet. Afellay traint inmiddels volop mee met PSV onder 19, waar Ruud van Nistelrooy de coach is. Hij doet al mee aan positiespelen en nadert het einde van zijn revalidatie.

PSV