PSV ging dinsdag ten onder in Londen, waar de ploeg met 2-1 van Tottenham Hotspur verloor.
Volledig scherm
PSV ging dinsdag ten onder in Londen, waar de ploeg met 2-1 van Tottenham Hotspur verloor. © ANP Pro Shots

Vader Zoet samen met tientallen PSV-supporters uit Wembley gezet, club inventariseert klachten

Tientallen PSV-supporters zijn dinsdagavond op Wembley tijdens of voor de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur het stadion uitgezet of is de toegang tot de wedstrijd ontzegd. Engelse kranten roemden woensdag de topsfeer die de Eindhovense fans in het stadion brachten, maar andersom hebben de Nederlanders op Wembley niet veel gastvrijheid ervaren. Met in tientallen gevallen erg zware maatregelen. 

 1. PSV kan zich opmaken voor de komst van het Braziliaanse talent Sávio, die via een Franse route naar Eindhoven komt
  PREMIUM
  ANALYSE

  PSV kan zich opmaken voor de komst van het Braziliaan­se talent Sávio, die via een Franse route naar Eindhoven komt

  PSV kan zich opmaken voor de komst van de Braziliaanse jeugdinternational Savio, maar moet nog wel even wachten tot hij daadwerkelijk in Eindhoven is. De 18-jarige Zuid-Amerikaan reist uiterlijk begin volgende week naar Frankrijk en Eindhoven, zo bevestigen bronnen, en daarna moet nog het nodige papierwerk worden afgerond. Het is een complexe transfer geworden en die kosten tijd.
 2. Twan Scheepers kiest voor nieuwe functie bij FC Utrecht: ‘Hele mooie kans en die wil ik pakken’
  PREMIUM

  Twan Scheepers kiest voor nieuwe functie bij FC Utrecht: ‘Hele mooie kans en die wil ik pakken’

  Voormalig PSV-spits Twan Scheepers (50) heeft een nieuwe baan in het betaald voetbal te pakken. De Eindhovenaar wordt de komende twee jaar assistent-coach bij FC Utrecht, onder hoofdtrainer Henk Fraser. Bij zijn takenpakket hoort naast het assisteren van Fraser onder meer de begeleiding van spelers die vanuit de jeugdopleiding de stap naar de A-selectie zetten. Scheepers doet dat samen met de rest van de technische staf.

PSV