PSV ging dinsdag ten onder in Londen, waar de ploeg met 2-1 van Tottenham Hotspur verloor.
Volledig scherm
PSV ging dinsdag ten onder in Londen, waar de ploeg met 2-1 van Tottenham Hotspur verloor. © ANP Pro Shots

Vader Zoet samen met tientallen PSV-supporters uit Wembley gezet, club inventariseert klachten

Tientallen PSV-supporters zijn dinsdagavond op Wembley tijdens of voor de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur het stadion uitgezet of is de toegang tot de wedstrijd ontzegd. Engelse kranten roemden woensdag de topsfeer die de Eindhovense fans in het stadion brachten, maar andersom hebben de Nederlanders op Wembley niet veel gastvrijheid ervaren. Met in tientallen gevallen erg zware maatregelen. 

 1. Hoe PSV met de juiste mix ook in Deventer de wind in de zeilen wil houden tijdens tropenweken
  PREMIUM

  Hoe PSV met de juiste mix ook in Deventer de wind in de zeilen wil houden tijdens tropenwe­ken

  Trainer Ruud van Nistelrooij heeft zaterdagavond tegen Go Ahead Eagles met 26 fitte mensen genoeg te kiezen om zijn basis en selectie van 23 spelers compleet te maken. Aanvaller Carlos Vinícius is daarbij weer bijna wedstrijdfit en zou er in theorie bij kunnen zijn. Mogelijk valt hij alsnog af, omdat de coach maar 12 manschappen op de bank kan zetten. Kjell Peersman (keeper bij Jong PSV) en Derrick Luckassen lijkt dan eenzelfde lot beschoren.
 2. Ook John van den Heuvel en andere PSV-supporters niet welkom in thuisvak Wembley

  Ook John van den Heuvel en andere PS­V-supporters niet welkom in thuisvak Wembley

  LONDEN/EINDHOVEN - Misdaadverslaggever John van den Heuvel en zijn zoon hadden 'totaal niet verwacht’ dat ze na het juichen voor de vroege openingstreffer van PSV tegen Tottenham Wembley uitgegooid zouden worden. Van den Heuvel werd, net als enkele andere supporters van PSV die in het thuisvak plaats wilden nemen, opgedragen het stadion te verlaten. Eerder werd ook al bekend dat de 10-jarige Guus Dansen het station niet in mocht, omdat hij met een PSV-shirt het uit-vak in wilde.

PSV