Volledig scherm
Steven Bergwijn, Michal Sadílek en Donyell Malen. © BSR Agency

Van Bommel bevestigt terugkeer Malen, Hendrix en Bergwijn, Zoet tweede keeper

Trainer Mark van Bommel bevestigde vrijdagmiddag tijdens zijn persconferentie voorafgaand aan PSV - sc Heerenveen dat Donyell Malen, Jorrit Hendrix en Steven Bergwijn zondag terugkeren in de ploeg van PSV. Daarnaast gaf hij aan dat Jeroen Zoet op dit moment tweede keeper is bij de Eindhovense club.

Malen, Hendrix en Bergwijn waren geblesseerd. Zoet was gepasseerd voor het duel met Willem II en daarover ontstond twee weken geleden de nodige consternatie. ,,Dat was niet goed en daarom is er ook excuses aangeboden”, zei Van Bommel daarover. ,,Jeroen heeft de excuses geaccepteerd. Dat hij geïrriteerd is dat hij niet speelt, is heel logisch.”

Zoet moet Lars Unnerstall voor zich dulden en Robbin Ruiter is nu dus automatisch derde keeper bij PSV. 

  1. Mo Ihattaren geeft met zijn goal een geschenk aan de hemel

    Mo Ihattaren geeft met zijn goal een geschenk aan de hemel

    Mohamed Ihattaren is na zaterdagavond de jongste benutter van een penalty aller tijden in de eredivisie. De nog maar 17-jarige PSV’er werd de pingel gegund door Steven Bergwijn en Donyell Malen, die hem ook graag wilden nemen. Bergwijn benutte in het duel met Fortuna Sittard wel de eerste mogelijkheid vanaf elf meter, maar daarna mocht Ihattaren aanleggen voor de 4-0. Het was zijn eerste goal sinds het overlijden van zijn vader en na afloop verklaarde hij tegenover Fox Sports emotioneel dat elke goal voor hem is.

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

  • Eens (77%)
  • Oneens (23%)
10163 stemmen