Steven Bergwijn, Michal Sadílek en Donyell Malen.
Volledig scherm
Steven Bergwijn, Michal Sadílek en Donyell Malen. © BSR Agency

Van Bommel bevestigt terugkeer Malen, Hendrix en Bergwijn, Zoet tweede keeper

Trainer Mark van Bommel bevestigde vrijdagmiddag tijdens zijn persconferentie voorafgaand aan PSV - sc Heerenveen dat Donyell Malen, Jorrit Hendrix en Steven Bergwijn zondag terugkeren in de ploeg van PSV. Daarnaast gaf hij aan dat Jeroen Zoet op dit moment tweede keeper is bij de Eindhovense club.

 1. PSV is gewaarschuwd tegen Telstar, dit waren de grootste bekerblamages die de club niet nog eens wil meemaken
  PREMIUM

  PSV is gewaar­schuwd tegen Telstar, dit waren de grootste bekerblama­ges die de club niet nog eens wil meemaken

  De bijzondere wetten van het bekervoetbal zijn in de historie van het betaald voetbal bepaald niet aan PSV voorbijgegaan, zelfs niet in de recente historie. De Eindhovenaren spelen donderdagavond in de strijd in het tweede toernooi van Nederland een thuiswedstrijd tegen Telstar, dat op papier geen groot obstakel zou mogen vormen. In de praktijk misschien ook niet, maar trainer Roger Schmidt was woensdag op zijn hoede.
 2. Het is even behelpen bij PSV, dat met veertien afwezigen een rommelige voorbereiding kent
  PREMIUM

  Het is even behelpen bij PSV, dat met veertien afwezigen een rommelige voorberei­ding kent

  Een wedstrijd tegen een Duitse vierdeklasser bood zaterdag een aardig overzicht van de huidige situatie bij PSV. Blessures en corona nekken de selectie van Roger Schmidt, die maar liefst veertien man miste en moeizaam won. De komende week moet de coach de puzzelstukken in elkaar zien te zetten voor de belangrijke acht dagen na de winterstop, waarin FC Groningen, Telstar en Ajax de tegenstanders van PSV zijn.

PSV