Ritsu Doan
Volledig scherm
PREMIUM
Ritsu Doan © BSR Agency

Van Bommel eist meer stabiliteit bij PSV

De resultaten van PSV geven de afgelopen weken reden voor tevredenheid. Trainer Mark van Bommel ziet dat zijn ploeg ‘onderweg’ is, maar wil dat PSV nog langer de controle heeft in wedstrijden.

Achteraf is het altijd mooi wonen. Dat Rosenborg BK eergisteren in Trondheim flink tegenviel, weerhield de PSV’ers er dus niet van om gewoon blij te zijn met de zege in de Europa League-groepsfase. Of PSV nou zo goed was of Rosenborg zo matig, daar kwam trainer Mark van Bommel vlak voor het vallen van de Noorse nacht ook niet helemaal uit. Hij was wel zo eerlijk om toe te geven dat de tegenstander bepaald niet goed speelde. ,,Wij moeten zelf weer snel bij de les zijn, om zondag weer goed voor de dag te komen tegen VVV”, was zijn laatste verklaring na het duel.

  1. Een nooit voorziene krachtproef gaat onder leiding van Frans Janssen van start bij PSV

    Een nooit voorziene kracht­proef gaat onder leiding van Frans Janssen van start bij PSV

    Het hek om het Philips Stadion gaat vanaf dinsdag een aantal weken virtueel open: PSV start om negen uur in de morgen met de verkoop van seizoenkaarten. Een enorme krachtproef voor commercieel directeur Frans Janssen (48) en zijn verkoopteam. De komende periode moet blijken of PSV-supporters gevoelig zijn voor het aanbod dat onder supervisie van Janssen is neergelegd, met drie opties om hun kaart te verlengen.

PSV