Volledig scherm
PREMIUM
Ritsu Doan © BSR Agency

Van Bommel eist meer stabiliteit bij PSV

De resultaten van PSV geven de afgelopen weken reden voor tevredenheid. Trainer Mark van Bommel ziet dat zijn ploeg ‘onderweg’ is, maar wil dat PSV nog langer de controle heeft in wedstrijden.

Achteraf is het altijd mooi wonen. Dat Rosenborg BK eergisteren in Trondheim flink tegenviel, weerhield de PSV’ers er dus niet van om gewoon blij te zijn met de zege in de Europa League-groepsfase. Of PSV nou zo goed was of Rosenborg zo matig, daar kwam trainer Mark van Bommel vlak voor het vallen van de Noorse nacht ook niet helemaal uit. Hij was wel zo eerlijk om toe te geven dat de tegenstander bepaald niet goed speelde. ,,Wij moeten zelf weer snel bij de les zijn, om zondag weer goed voor de dag te komen tegen VVV”, was zijn laatste verklaring na het duel.

 1. Baumgartl over zeperd PSV: ‘Bij elkaar blijven nu en hier lering uit trekken’

  Baumgartl over zeperd PSV: ‘Bij elkaar blijven nu en hier lering uit trekken’

  Het was niet al te best wat PSV op de mat had gelegd, had Timo Baumgartl tijdens en na afloop van FC Utrecht-PSV ook wel in de smiezen. Dat is misschien nog wel zwak uitgedrukt. De 3-0 nederlaag was een flinke uitschieter in negatieve zin. Bij de eerste van drie Utrechtse goals zag hij er zelf ook niet goed uit, in een duel met doelpuntenmaker Sander van de Streek. ,,Dat gaat niet goed, dat is duidelijk. Het is erg ongelukkig dat daarna de goal zo valt, omdat het schot van richting wordt veranderd.”
 2. Van Bommel vindt niet dat PSV is weggespeeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

  Van Bommel vindt niet dat PSV is wegge­speeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

  PSV-trainer Mark van Bommel vond na afloop van FC Utrecht-PSV niet dat zijn ploeg is weggespeeld. De 3-0 nederlaag kwam in de tweede helft tot stand. ,,We hebben het zelf weggegeven”, gaf hij onder meer aan. Hij was niet te spreken over de rode kaarten die Nick Viergever en Jorrit Hendrix pakten, maar gaf tegelijkertijd aan dat het hem zelf ook een aantal keren is overkomen. ,,Het mag alleen niet gebeuren.”

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

 • Armindo Bruma (6%)
 • Timo Baumgartl (48%)
 • Olivier Boscagli (2%)
 • Kostas Mitroglou (16%)
 • Ritsu Doan (28%)
9163 stemmen