Volledig scherm
PREMIUM
Mark van Bommel coacht PSV tegen FK Haugesund. © BSR Agency

Van Bommel en PSV moeten knop weer snel omzetten: ‘We smijten soms met onze krachten’

Na de qua resultaat bevredigende, maar qua uitvoering belabberde wedstrijd tegen FK Haugesund moet PSV weer razendsnel de knop omzetten. Heracles Almelo wacht zondag om 20.00 op ‘Erve Asito’, zoals het voormalige Polman Stadion tegenwoordig heet. Onder anderen Bruma en Timo Baumgartl spelen daar voor het eerst in hun carrière een wedstrijd op kunstgras. 

PSV werkt deze weken een aantal eredivisieduels om acht uur op zondagavond af en trainer Mark van Bommel denkt dat daar een aantal sportieve voordelen aan verbonden  is. ,,Hier is van tevoren over gesproken door de clubs en de KNVB. Vorig jaar zijn afspraken gemaakt en die zijn nu vervroegd in werking gezet. Wij hadden ook de keuze om de wedstrijd in de eredivisie (FC Groningen-thuis, red.) tussen de play-offs eruit te halen.” Dat laatste is gebeurd, waardoor PSV de wedstrijd van 24 augustus inhaalt op 25 september, vanaf 18.30 uur. 

  1. Jong PSV gaat voor goed seizoensslot, om te beginnen tegen TOP Oss

    Jong PSV gaat voor goed seizoens­slot, om te beginnen tegen TOP Oss

    Met de laatste tien wedstrijden van het seizoen bijna in zicht is duidelijk dat Jong PSV dit voetbaljaar niet in aanmerking komt voor het linkerrijtje in de Keuken Kampioen Divisie. Vrijdagavond wil de ploeg van trainer Peter Uneken tegen Top Oss wel proberen meer afstand te nemen van de staartploegen in de eerste divisie. Middenvelder Richie Ledezma is na een rode kaart nog geschorst en het team kampt met enkele blessures.

PSV