Mark van Bommel geeft iets mee aan vierde man Joey Kooij tijdens Willem II-PSV.
Volledig scherm
PREMIUM
Mark van Bommel geeft iets mee aan vierde man Joey Kooij tijdens Willem II-PSV. © BSR Agency

Van Bommel faalt opnieuw met PSV

Mark van Bommel krijgt PSV maar niet aan de praat en ziet zijn team ook bij Willem II verliezen. Ondertussen heeft hij keeper Jeroen Zoet tegen zich in het harnas gejaagd. 

  1. Roger Schmidt over Mauro Júnior bij PSV: ‘Hij heeft nog geen moment geklaagd toen hij vijf, zes weken linksback stond’

    Roger Schmidt over Mauro Júnior bij PSV: ‘Hij heeft nog geen moment geklaagd toen hij vijf, zes weken linksback stond’

    Mauro Júnior heeft zich bij PSV ogenschijnlijk in de basis gevochten en als hij een keer niet start is hij een van de eerste invallers. De Braziliaan kan na de voorbereiding op het nieuwe seizoen een potje breken bij trainer Roger Schmidt. ,,Vijf, zes weken stond hij daarin als linksback opgesteld”, liet de trainer vrijdag weten voor het duel met Heracles Almelo van aanstaande zondag.
  2. Jeroen Zoet is totaal onnodig sportief vernederd

    Jeroen Zoet is totaal onnodig sportief vernederd

    Jeroen Zoet stond tijdens Willem II-PSV zondagmiddag niet onder de lat. De keeper van PSV zat in de tweede helft van het duel in de spelersbus van zijn club, op een lege Tilburgse parkeerplaats. Een troostelozere aftocht voor de drievoudig eredivisiekampioen was nauwelijks denkbaar. Door het personeelsbeleid van de technische staf van PSV eindigde Zoet, een man met toch behoorlijke verdiensten voor PSV, zondagmiddag op een plek waar hij nooit had mogen eindigen. 

PSV