Mark van Bommel tijdens Willem II-PSV.
Volledig scherm
Mark van Bommel tijdens Willem II-PSV. © VI Images

Van Bommel: ‘Heel geconcentreerd en gedisciplineerd gespeeld’

,,We hebben op een goede manier gewonnen”, vond Mark van Bommel na het met 0-3 gewonnen uitduel met Willem II. ,,Vanaf het begin af aan met een idee en controle. We kwamen er niet supersnel doorheen, maar hebben toch heel geconcentreerd en gedisciplineerd gespeeld.” 

PSV verdedigde goed, benadrukte de coach. ,,Jeroen Zoet heeft buiten het schot van Alexander Isak, dat voorlangs ging, amper iets te doen gehad. Zelf hadden wij via Gastón Pereiro ook nog de 0-4 kunnen maken.”

Van Bommel zette opnieuw Donyell Malen in de spits. ,,Hij kan op alle drie de posities voorin uit de voeten. Dat doet hij goed en hij heeft gevoel voor diepte. Donyell kan daarnaast een bal vasthouden en is supersnel.”

Bekijk hier de reactie van Nick Viergever

  1. PSV selecteert door en laat aantal jonge spelers na dit seizoen vertrekken

    PSV selecteert door en laat aantal jonge spelers na dit seizoen vertrekken

    PSV neemt na dit seizoen afscheid van meerdere jonge spelers die nu over een (aflopend) contract bij de club beschikken. De Eindhovense club heeft onder meer besloten om goalie Yanick van Osch (23) te laten gaan. Zijn contract loopt af en wordt niet verlengd. Ook Maxime Soulas, Steven Theunissen, Baggio Wallenburg, Amar Catic, Olivér Horváth en Robin Lauwers kunnen in principe uitkijken naar een nieuwe werkgever.

PSV