Mark van Bommel tijdens PSV-Vitesse.
Volledig scherm
Mark van Bommel tijdens PSV-Vitesse. © VI Images

Van Bommel is kritisch en trots tegelijk op PSV: ‘Had geen twijfel over Malen’

Trainer Mark van Bommel had na de 5-0 overwinning op Vitesse van zaterdagavond uiteraard lovende woorden voor zijn groep. Dat Donyell Malen alle treffers voor zijn rekening nam, vond hij bijzonder. ,,Ik heb niet veel tegen hem hoeven zeggen, toen hij terug kwam van Oranje en ik zei voor de wedstrijd al dat ik geen enkele twijfel heb of er hierdoor iets verandert bij hem. Hij gaat gewoon door.”

 1. PSV-icoon René van de Kerkhof is trots op zijn twee WK-finales en de deuren die ze voor hem openden: ‘Ik zou alles zo weer overdoen’
  PREMIUM

  PSV-icoon René van de Kerkhof is trots op zijn twee WK-finales en de deuren die ze voor hem openden: ‘Ik zou alles zo weer overdoen’

  Slechts negen Nederlanders speelden in hun voetbalcarrière mee in twee WK-finales. Bij dit bijzondere nonet natuurlijk ook PSV-icoon René van de Kerkhof (68). Dinsdag is zijn eerste WK-slotstuk alweer 46 jaar oud. ‘De Blinde’ koestert de gevechten op het allerhoogste niveau en de deuren die daardoor later voor hem open gingen. ,,Ik kreeg vorig jaar op vakantie nog een mooie cabrio van een autoverhuurder.”
 2. KNVB vindt vermeende Arena-eenkennigheid bij PSV ‘beetje flauw’

  KNVB vindt vermeende Are­na-eenkennig­heid bij PSV ‘beetje flauw’

  Voetbalbond KNVB begrijpt niet waarom PSV zich geërgerd heeft aan de toewijzing van alle thuisinterlands van Oranje in 2020 aan de Johan Cruijff Arena. Volgens secretaris-generaal Gijs de Jong zijn de Eindhovenaren overal tijdig over geïnformeerd en had de Arena simpelweg het beste voorstel. Dat er bij PSV enig vertrouwen was ontstaan dat er dit jaar misschien nog een interland in Eindhoven afgewerkt zou worden, kan hij niet plaatsen.

PSV