Volledig scherm
Hirving Lozano. © BSR Agency

Van Bommel kan beroep doen op fitte Lozano voor treffen met FC Basel

Bij PSV zijn Hirving Lozano en Steven Bergwijn gewoon inzetbaar voor het treffen met FC Basel van dinsdag. PSV opent het seizoen tegen de Zwitsers direct met een enorm belangrijke tweestrijd, dat gewonnen moet worden om de Champions League-ambities levend te houden. 

Lozano is hersteld van een blessure en kan waarschijnlijk gewoon starten. Bergwijn is ondanks een mogelijke transfer gewoon inzetbaar omdat starten in de voorrondes geen gevolgen heeft voor deelname aan een Europees toernooi bij een andere club. Datzelfde geldt uiteraard voor Lozano. 

Bij PSV zijn alleen Lars Unnerstall, Ryan Thomas en Yanick van Osch niet inzetbaar. Op een aantal posities is het nog onduidelijk wat Van Bommel gaat doen, maar het is zeker niet logisch dat hij veel overboord gaat gooien na de voorbereiding. 

Mogelijke opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Luckassen, Viergever, Sadílek; Rosario, Bergwijn, Hendrix; Lozano, Malen, Bruma 

 1. Oud-spelers en supporters over het ploeterende PSV
  PREMIUM

  Oud-spe­lers en supporters over het ploeteren­de PSV

  EINDHOVEN - Twee punten, vijftien tegengoals en drie rode kaarten. Cijfers van de laatste zes wedstrijden die de diepe crisis bij PSV illustreren. Hoe krijgen ze in Eindhoven de boel weer op de rit en is Mark van Bommel daar nog de juiste trainer voor? We vroegen het oud-spelers, supporters en andere betrokken bij de club. Vooral de smalle selectie, slechte aankopen en een flinke dosis pech worden genoemd als redenen voor de dramatische resultaten. In een kampioenschap heeft eigenlijk niemand nog vertrouwen.
 2. Duo Willy en Klaas, dat was een begrip bij PSV
  In memoriam

  Duo Willy en Klaas, dat was een begrip bij PSV

  Hij was al vele jaren de allerbeste voetbalvriend van mister PSV, oftewel Willy van der Kuijlen. Voor scout en voetbaldier Klaas van Baalen (71) was de strijd om de punten en de zoektocht naar talent voor PSV na zijn familie het allerbelangrijkste in zijn leven. Afgelopen weekend overleed de Bosschenaar, nog altijd actief als PSV-jeugdscout, plotseling. Hij tobde al een tijdje met zijn gezondheid, maar leek uit het dal geklauterd.

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

 • Eens (77%)
 • Oneens (23%)
8862 stemmen