Hirving Lozano.
Volledig scherm
Hirving Lozano. © BSR Agency

Van Bommel kan beroep doen op fitte Lozano voor treffen met FC Basel

Bij PSV zijn Hirving Lozano en Steven Bergwijn gewoon inzetbaar voor het treffen met FC Basel van dinsdag. PSV opent het seizoen tegen de Zwitsers direct met een enorm belangrijke tweestrijd, dat gewonnen moet worden om de Champions League-ambities levend te houden. 

Lozano is hersteld van een blessure en kan waarschijnlijk gewoon starten. Bergwijn is ondanks een mogelijke transfer gewoon inzetbaar omdat starten in de voorrondes geen gevolgen heeft voor deelname aan een Europees toernooi bij een andere club. Datzelfde geldt uiteraard voor Lozano. 

Bij PSV zijn alleen Lars Unnerstall, Ryan Thomas en Yanick van Osch niet inzetbaar. Op een aantal posities is het nog onduidelijk wat Van Bommel gaat doen, maar het is zeker niet logisch dat hij veel overboord gaat gooien na de voorbereiding. 

Mogelijke opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Luckassen, Viergever, Sadílek; Rosario, Bergwijn, Hendrix; Lozano, Malen, Bruma 

  1. PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    De transfer van Steven Bergwijn van PSV naar Tottenham Hotspur deed afgelopen januari veel stof opwaaien. De aanvaller was al naar Londen vertrokken voor de laatste handtekening was gezet en schermde met toestemming van PSV’s interim-coach Ernest Faber, maar de directie van PSV had die niet gegeven. Na een uiterst pover optreden in een bekerduel met NAC deed hij niet meer mee in de competitiewedstrijd tegen FC Twente. De overgang naar Engeland kwam alsnog snel rond.

PSV