Volledig scherm
Mark van Bommel © EPA

Van Bommel te spreken over PSV-zege op Club Brugge: ‘Gewoon een Champions League-deelnemer’

Mark van Bommel was na afloop van Club Brugge-PSV in Qatar (1-2) te spreken over de zege van zijn ploeg. ,,Dit is gewoon een ploeg die in de Champions League actief was”, zei de trainer van PSV. 

,,Ik heb goede dingen gezien, bijvoorbeeld bij de manier hoe we onder hun druk uit wisten te komen. Ze hebben wel een goede kopkans gehad, maar verder ook niet al te veel weten te creëren.”

PSV speelde een uur met de basisequipe, nog zonder Hirving Lozano. Op zijn plek stond Donyell Malen, die dus naast Luuk de Jong en Steven Bergwijn in de voorhoede mocht spelen. Beide ploegen werkten het duel in drie delen van 30 minuten af en de goals vielen pas op het laatst. Van Bommel bracht een jonge formatie in het veld, die een goede indruk maakte. Daarin was ook plek voor Gastón Pereiro, die zich met een voorassist en goal (via een penalty) wist te onderscheiden. 

  1. Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Aan het rijtje clubs dat zich graag wil versterken met Steven Bergwijn kan opnieuw een grote naam worden toegevoegd. Sevilla FC heeft serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, die momenteel met zijn club in voorbereiding is op het treffen met FC Basel. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen wil de interesse niet bevestigen en praat niet over transfers totdat een deal is afgerond. Dat deed hij ook niet toen de door hem begeleide Joshua Brenet bij PSV werd verkocht.

PSV