Mark van Bommel
Volledig scherm
Mark van Bommel © BSR Agency

Van Bommel vindt niet dat PSV is weggespeeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

PSV-trainer Mark van Bommel vond na afloop van FC Utrecht-PSV niet dat zijn ploeg is weggespeeld. De 3-0 nederlaag kwam in de tweede helft tot stand. ,,We hebben het zelf weggegeven”, gaf hij onder meer aan. Hij was niet te spreken over de rode kaarten die Nick Viergever en Jorrit Hendrix pakten, maar gaf tegelijkertijd aan dat het hem zelf ook een aantal keren is overkomen. ,,Het mag alleen niet gebeuren.”

De teleurstelling in het Eindhovense kamp was groot. Iedereen hield de moed erin en Van Bommel vond dat zijn ploeg in de tweede helft had kunnen scoren. Hij had nog een aantal aanvallende wissels in gedachten, maar door de twee rode kaarten was het onmogelijk om nog iets te forceren. 

PSV creëerde erg weinig tijdens het duel, dat in de eerste helft in evenwicht was. Na de wat gelukkige 1-0 van FC Utrecht raakte de ploeg zichzelf kwijt en liep FC Utrecht weg naar een 3-0. 

  1. PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    De transfer van Steven Bergwijn van PSV naar Tottenham Hotspur deed afgelopen januari veel stof opwaaien. De aanvaller was al naar Londen vertrokken voor de laatste handtekening was gezet en schermde met toestemming van PSV’s interim-coach Ernest Faber, maar de directie van PSV had die niet gegeven. Na een uiterst pover optreden in een bekerduel met NAC deed hij niet meer mee in de competitiewedstrijd tegen FC Twente. De overgang naar Engeland kwam alsnog snel rond.

PSV