Volledig scherm
PREMIUM
Gastón Pereiro © ANP Pro Shots

Van Bommel volgt zijn eigen lijn: ‘Ik bescherm mijn spelers’

Het verlies tegen Feyenoord heeft bij Mark van Bommel niet geleid tot extra twijfels of ernstige keuzestress. De trainer is niet van plan om na de eerste nederlaag van het seizoen veel te veranderen. 

 Natuurlijk staat er bij PSV na de nederlaag in Rotterdam extra druk op de ketel,  vanavond in de thuiswedstrijd tegen Excelsior. De voor de Eindhovenaren teleurstellende exercitie in de Kuip heeft niemand bij de club onberoerd gelaten, maar voor trainer Mark van Bommel is er geen reden om ineens van de grote lijn af te wijken. Trainers zeggen vooraf dan vaak dat ze ‘een reactie’ willen zien, maar hij doet daar niet aan mee. ,,Druk is er altijd en reageren moet je altijd. Ook na een overwinning”, zo liet hij gisteren zakelijk weten.

  1. Van Bommel: ‘LASK geeft honderd procent, zonder als een kip zonder kop rond te rennen’

    Van Bommel: ‘LASK geeft honderd procent, zonder als een kip zonder kop rond te rennen’

    Mark van Bommel treft door het duel met LASK Linz morgen een oude bekende. Trainer Valerién Ismaël was zijn collega bij Bayern München, waar hij goed met de 44-jarige Fransman kon opschieten. De PSV-oefenmeester ziet in LASK een ploeg die altijd honderd procent geeft, maar wel met een plan. ,,Een team met een andere speelwijze dan vaak gebruikelijk, maar ze lopen zeker niet als kippen zonder kop op het veld”, aldus Van Bommel daags voor de wedstrijd tijdens een persconferentie.

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (2%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
9457 stemmen