Volledig scherm

Van Ginkel blij met stap naar PSV (video)

EINDHOVEN - Middenvelder Marco van Ginkel is blij dat hij aan de slag kan bij PSV. "In Engeland is het bij Stoke City niet helemaal geworden wat ik ervan had verwacht. PSV had al weken interesse en vandaag werd duidelijk dat het definitief rond zou komen tussen PSV, Chelsea en Stoke City", vertelde hij maandagavond in Eindhoven.

Van Ginkel staat onder contract bij Chelsea, maar was verhuurd aan Stoke City. Technisch manager Marcel Brands lichtte toe dat hij de afgelopen maanden contact met hem heeft gehouden. "Ik zag dat hij weinig speelminuten maakte bij Stoke en heb steeds met hem geschakeld." De transfer was uiteindelijk toch nog zenuwslopend en kwam pas twintig minuten voor het einde van de transferperiode definitief rond. Pas toen waren alle benodigde handtekeningen binnen.

PSV heeft zich maandag bij het scheiden van de markt nog versterkt met Marco van Ginkel (23). De middenvelder wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Chelsea, dat hem de eerste maanden van dit seizoen al aan Stoke City verhuurde.

PSV

poll

Koploper PSV is de gedoodverfde titelfavoriet

Koploper PSV is de gedoodverfde titelfavoriet

  • Ja (39%)
  • Nee (10%)
  • Te vroeg om te zeggen (51%)
89 stemmen