Volledig scherm
Marco van Ginkel © Chelsea

Van Ginkel maakt zijn rentree op het veld bij Chelsea

Marco van Ginkel keerde vrijdag terug op het veld bij Chelsea voor een individuele training, zo postte hij op Instagram. 

De 26-jarige middenvelder is na meer dan anderhalf jaar inactiviteit hoopvol over een rentree, maar moet daarvoor nog wel een aantal stappen zetten. Hij was in seizoen 2017-2018 nog aanvoerder van PSV en moest direct na dat kampioensjaar voor de Eindhovenaren geopereerd worden aan zijn knie. 

Van Ginkel speelde zijn laatste duel in mei 2018. Na dit seizoen is hij transfervrij bij Chelsea, waar zijn contract dus in juni 2020 afloop. Van Ginkel richt zich eerst op zijn herstel en neemt daarna een beslissing over zijn toekomst. 

  1. Van Bommel voelt geen zwaard boven zich bij PSV: ‘De situatie is duidelijk, wij móéten winnen’

    Van Bommel voelt geen zwaard boven zich bij PSV: ‘De situatie is duidelijk, wij móéten winnen’

    PSV-trainer Mark van Bommel keek na opnieuw een bewogen week vrijdag vooruit op het duel van zijn club met Fortuna Sittard. ,,Wij móéten winnen”, gaf hij aan. Directeur Toon Gerbrands van PSV gaf eerder deze week een duidelijk signaal af, dat als een laatste kans voor Van Bommel en zijn staf kon worden geïnterpreteerd. ,,De situatie waarin wij zitten, is duidelijk. En Toon is duidelijk. Dat is hij altijd”, zei Van Bommel, die de directeur helemaal niets verwijt.

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

  • Eens (77%)
  • Oneens (23%)
10163 stemmen