Volledig scherm
Marco van Ginkel © Chelsea

Van Ginkel maakt zijn rentree op het veld bij Chelsea

Marco van Ginkel keerde vrijdag terug op het veld bij Chelsea voor een individuele training, zo postte hij op Instagram. 

De 26-jarige middenvelder is na meer dan anderhalf jaar inactiviteit hoopvol over een rentree, maar moet daarvoor nog wel een aantal stappen zetten. Hij was in seizoen 2017-2018 nog aanvoerder van PSV en moest direct na dat kampioensjaar voor de Eindhovenaren geopereerd worden aan zijn knie. 

Van Ginkel speelde zijn laatste duel in mei 2018. Na dit seizoen is hij transfervrij bij Chelsea, waar zijn contract dus in juni 2020 afloop. Van Ginkel richt zich eerst op zijn herstel en neemt daarna een beslissing over zijn toekomst. 

  1. Van Bommel wil duel met Rosenborg winnen, maar houdt rekening met ‘pijntjes’

    Van Bommel wil duel met Rosenborg winnen, maar houdt rekening met ‘pijntjes’

    Trainer Mark van Bommel van PSV liet voor het duel met Rosenborg BK weten dat de wedstrijd om meerdere redenen belangrijk kan zijn voor zijn club. ,,We zijn allebei uitgeschakeld, dat is zo. Toch willen wij gewoon winnen.” Voor PSV is het geld (570.000 euro bij een zege), de landen- en clubranking van de UEFA en ook vertrouwen in aanloop naar het duel met Feyenoord van belang. Daarnaast wil de club de supporters in het stadion een goed duel voorschotelen.

PSV