Volledig scherm
PREMIUM
Van Nistelrooij © BSR/SOCCRATES

Van Nistelrooij krijgt assistentie van Ooijer bij PSV onder 19

Ruud van Nistelrooij gaat komend seizoen door als trainer bij PSV onder 19, dat dit seizoen nog een eindsprint hoopt te maken. 

Ruud van Nistelrooij verwelkomt volgend seizoen André Ooijer als assistent-trainer bij PSV onder 19. De voormalig wereldspits gaat bij PSV een jaar door als hoofdcoach in de opleiding en Ooijer gaat zich volledig op het voetbal richten. De afgelopen jaren was de vroegere verdediger eveneens werkzaam in het Philips Stadion en verrichtte hij commerciële activiteiten. Ooijer combineerde functies bij de A-selectie en in de jeugdopleiding met een plek in het commerciële team van de club. 

  1. PSV-talenten tonen zich in oefencampagne met A-selectie

    PS­V-talenten tonen zich in oefencam­pag­ne met A-selectie

    De basisploeg van PSV effende vrijdagavond de weg naar de zege, maar in de eindfase maakten ook de elf (jonge) spelers daarachter een goede indruk tegen Aris Saloniki. Niet alleen de wederom scorende Joël Piroe liet zien in de toekomst een rol bij PSV te kunnen gaan spelen, maar ook bijvoorbeeld centrale verdediger Jordan Teze en de creatieve Mohamed Ihattaren en Zakaria Aboukhlal. De laatste twee spelers bereidden de goal van Piroe voor. Cody Gakpo viel eveneens in positieve zin op.

PSV