Ruud van Nistelrooij was klip en klaar voor het duel met Fortuna Sittard: PSV moet Noni Madueke bij een vertrek vervangen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ruud van Nistelrooij was klip en klaar voor het duel met Fortuna Sittard: PSV moet Noni Madueke bij een vertrek vervangen. © Pro Shots / Thomas Bakker

Van Nistelrooij wil absoluut een vervanger bij vertrek van Madueke bij PSV: ‘Je moet dan inkomend iets doen’

PSV speelt zondag tegen Fortuna Sittard en tot zaterdagavond was er nog geen helderheid of Noni Madueke definitief wordt verkocht. De aanvaller stond deze week in de belangstelling van Chelsea, dat dertig miljoen euro voor hem wil betalen. Er is nog geen deal gemeld vanuit betrouwbare kanalen, maar zeker ook nog geen ‘no deal’. De spreekwoordelijke kippen broeden, zoals dat heet.

  1. Dit is de stand van zaken bij PSV, dat hoopt op Luuk de Jong en aanvallers ziet terugkeren
    PREMIUM

    Dit is de stand van zaken bij PSV, dat hoopt op Luuk de Jong en aanvallers ziet terugkeren

    PSV hoopt dit weekend tegen Vitesse weer te beschikken over Luuk de Jong, ook al trainde hij woensdag nog wel individueel in Eindhoven. De aanvaller kampte afgelopen week nog met enkelklachten, nadat hij tien dagen geleden uitviel in het duel met RKC. PSV zal geen risico's nemen, maar probeert De Jong wel tijdig op te lappen. Afgelopen weekend zei trainer Ruud van Nistelrooij al dat hij er normaal gesproken bij is tegen de Arnhemmers.
    Eindhoven