Jong PSV speelde een sterke tweede helft tegen Jong Ajax en won met 3-1.
Volledig scherm
Jong PSV speelde een sterke tweede helft tegen Jong Ajax en won met 3-1. © Pro Shots / Thomas Bakker

Van Nistelrooy ziet tam Jong PSV na rust van gedaante veranderen en overtuigend winnen van Ajax-beloften

Het leek er vrijdagavond niet op dat Jong PSV iets zou overhouden aan de wedstrijd tegen Jong Ajax. Mat en mager waren de steekwoorden die voor rust pasten bij het Eindhovense beloftenteam, dat offensief weinig kon afdwingen en achterin een paar keer weifelde. 

  1. Schmidt zegt nee tegen topaanbod van Red Bull Leipzig en laat PSV niet in de steek

    Schmidt zegt nee tegen topaanbod van Red Bull Leipzig en laat PSV niet in de steek

    PSV behoudt trainer Roger Schmidt minimaal tot het einde van het seizoen, als het aan de coach zelf ligt. De Eindhovense club heeft de afgelopen dagen gemerkt dat Red Bull Leipzig pogingen ondernam om Schmidt per direct over te nemen. De topclub uit Duitsland had een aantrekkelijk aanbod voor de coach, maar hij laat PSV op dit moment niet in de steek omdat hij zijn tot 30 juni 2022 lopende contract in ieder geval wil uitdienen. En misschien wel meer.
  2. PSV'ers Vinícius en Boscagli moeten op hun tellen passen tegen Sturm Graz

    PSV'ers Vinícius en Boscagli moeten op hun tellen passen tegen Sturm Graz

    Als Carlos Vinícius en Olivier Boscagli PSV ook over twee weken willen helpen in de laatste speelronde van de Europa League-poulefase van dit seizoen, moeten ze donderdag in het Philips Stadion op hun tellen passen. Beide spelers staan door een eerdere gele kaart in het toernooi op scherp, zoals dat heet. Bij nog een officiële boeking tegen Sturm Graz zijn ze in de laatste wedstrijd van de poulefase, tegen Real Sociedad, geschorst.

PSV