Volledig scherm
De nieuwe fysiotherapeut Falk Louwers (rechts) van PSV. Links naast hem zijn collega Eddy Pepels en op de achtergrond keeperstrainer Ruud Hesp. © BSR Agency

Veranderingen in de medische staf bij PSV, Falk Louwers nieuwe fysiotherapeut

Bij PSV heeft aan het begin van dit seizoen een aantal mutaties plaatsgevonden in de medische staf. Naast clubdokter Stijn Indeherberge (40) is fysiotherapeut Maarten Gozeling (57) vertrokken. 

Gozeling werkte de afgelopen vier seizoenen bij PSV en wordt nu vervangen door Falk Louwers (34), zoon van de bekende Deurnese fysiotherapeut Rinus Louwers. Hij wordt opgenomen in de medische staf bij PSV, waarin bijvoorbeeld ook de bekende fysiotherapeuten Rob Ouderland (61) en Eddy Pepels (63) actief zijn.  

Indeherberge wordt bij PSV afwisselend vervangen door Gust van Montfort (40) en Rob Bogie (41), respectievelijk traumachirurg en orthopedisch chirurg. Daarnaast is medisch manager Wart van Zoest (42) van het Eindhovense TopSupport (onderdeel van de St. Anna Zorggroep) al meerdere jaren als clubdokter aan PSV verbonden. 

  1. Van Bommel over PSV-zege op Basel: ‘Mooiste moment was de reactie van het publiek na de 1-2'

    Van Bommel over PSV-zege op Basel: ‘Mooiste moment was de reactie van het publiek na de 1-2'

    Een bijzondere zege van PSV, op dinsdagavond. Na een late 1-2 achterstand tegen FC Basel boog de ploeg van Mark van Bommel in extremis de zaak om en werd het nog 3-2 in het Philips Stadion. ,,Hoe mooi is het om zo te eindigen”, zei hij. ,,Ja, dit voelt anders dan een 3-2 na bijvoorbeeld zestig minuten. Dit zijn speciale momenten waar je even van moet genieten. Maar zaterdag gaan we weer naar Amsterdam.”

PSV